Vad är du gjord av?

Lär känna din kropp på djupet och få tips på hur den kan bli mer välmående. Denna aktivitet inleder vi med en nulägesanalys av era kroppar. Med hjälp av marknadens mest avancerade mätutrustning* gör vi kroppssammansättningstester som bland annat kommer ge er: En exakt fördelning mellan muskel- och fettvolym, en uppskattning på den basala ämnesomsättning och en indikation på hur era skelett mår.

Efter testet går ni, tillsammans med testrådgivaren, gemensamt igenom hur man ska tolka resultaten och rådgivaren kommer även ge er konkreta tips på hur man kan förbättra dem. Testresultatet är ett utmärkt underlag för att exempelvis följa en tränings- eller hälsoförändring och många deltagare blir inspirerande till mer hälsofrämjande val. Därför väljer många företag att fortsätta investera i sina medarbetares välmående och komma tillbaka för ett uppföljningstest.

*På Bosön erbjuder vi den mest avancerade bioimpedansmätningen på marknaden (InBody770) som på ett enkelt och snabbt sätt ger en heltäckande bild av din kroppssammansättning. Läs mer om kroppssammansättningstestet här.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: Beroende av gruppens storlek

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Flera aktiviter