Anna Sunneborn

”Av den stora anledningen att jag valt att säga JA till livet, så har jag fått uppleva många roliga och spännande händelser som jag delar med mig av. Det är både allvarliga och roliga anekdoter blandat med tips om hur jag gör för att må bra.”

Anna berättar på ett inspirerande sätt om hur hennes vardag ser ut när det gäller träning, kost och målsättningar samt hur hon tar ansvar för sina tankar och känslor.

Sagt om Anna:

”Anna, du äger! Du når fram med ditt budskap genom att blanda skratt, tårar och gåshud. Världsklass helt enkelt.” / Christian Hermelin, VD Fabege

”Anna Sunneborn är en fantastisk föreläsare men också som person trevlig och enkel att ha och göra med, inget krångel bara smidigt hela vägen från bokning ända tills föreläsningen var över – med stående ovationer. Vi kan mer än väl varmt rekommendera Anna till alla företag som jobbar med människor på något sätt.” 

– Wenche Solberg, Svenska spel

”Tack för en underbart härlig dag med träning och föreläsning. Anna har det som jag tycker att de bästa föreläsarna ska ha – Informativt, bjuder på sig själv, skratt och gråt” 

– Niklas Dehlen, Nordea

 

Bokningsförfrågan

Boka konferens online
Konferensförfrågan
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Våra unika konferensaktiviteter är omsorgsfullt utformade för att hjälpa ditt team att utvecklas.

Upptäck våra aktiviteter