Konferenserbjudanden på Bosön

Skräddarsytt eller färdigpaketerat?

Välj och inspireras bland våra färdiga mötespaket, eller också så kan du få en helt skräddarsydd lösning för era specifika mötesbehov. Oavsett vilket alternativ du väljer finns vårt konferensteam här för att ge er den bästa möjliga mötesupplevelsen – ända från startlinjen till målsnöret.

I naturskön skärgårdsmiljö på norra Lidingö, hittar du Bosöns unika tränings- och konferensanläggning. Här finns möteslokaler och konferensmiljöer för alla slags sammankomster och grupper. På området finns även två restauranger, hotell med 121 rum i olika prisklasser samt en idyllisk sjöbastu.

När du ordnar en konferens på Bosön kan du förstärka syftet med mötet och deltagarnas upplevelse genom en värdeskapande aktivitet eller föreläsning. Genom analys och god planering kan vi tillsammans skapa förutsättningar för dig och ditt team att värdefulla kliv mot nya nivåer. Vårt erfarna konferensteam finns här för dig och guidar gärna bland alla möjligheter som erbjuds.

Vi är en kontrastrik mötesplats

Bosön bjuder på passande konferenslokaler och konferensmiljöer för alla slags möten, föreläsningar, utbildningar, kickoffer och företagsevent. Vad sägs till exempel om att konferera avskilt i pampiga Mästarvillan eller att bjuda in till styrelsemöte i stilrena Rektorsvillan? Båda våra vackra villor kan stoltsera med en avskild atmosfär och rogivande utsikt över Askrikefjärden. Bosöns hjärta Olympiahuset, i sin tur, bjuder på ljusa och moderna lokaler i olika storlekar samt hörsal, reception och restaurang i samma byggnad. Bekvämt så det förslår, med andra ord.

Är ni många?

I nyrenoverade Bollhallen och gigantiska Vinnarhallen finns gott om plats; här ryms 400 respektive 2000 sittande gäster och minst lika många möjligheter. Festmiddag med dans? Mässa? Föreläsning? Här är det bara fantasin som sätter gränser – vårt erfarna konferensteam hjälper er gärna att inreda ytan utifrån era behov och önskemål. Vi kan även erbjuda generösa utomhusytor intill vattnet, som passar utmärkt för större företagsevent och sommarfester.

Visste du att?
Bosöns hotell- och konferensverksamhet är Svanenmärkt, vilket är ett kvitto på att vi tar vårt ansvar i miljöfrågor och bidrar till en hållbar utveckling. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Aktuella konferenserbjudanden

Sommarfest med grillmiddag

Samlas över ett glas rosé på Mästarvillans terrass, spela frisbeegolf, boule eller boka en rolig teamaktivitet med våra duktiga instruktörer.

Läs mer och boka

Mötespaket med Bosöns mästerliga julbord

I vårt konferenspaket med julbord ingår allt ni behöver för ett möte med övernattning och julfirande. Boka konferens med julbord idag!

Läs mer och boka

Hybridmöte

Zoom eller sjöutsikt? Nu kan deltagarna själva välja. Boka ett kombinerat digitalt och fysiskt möte hos oss.

Läs mer

Konferens med middagsaktivitet

Komplett konferenspaket inklusive en avslappnad matlagningsaktivitet tillsammans med en av våra kockar.

Läs mer

Herrgårdskonferens

I Mästarvillan möts ni i stilig herrgårdsmiljö med havsutsikt, avskilt på Bosön-området.

Läs mer

Stay in room

Nu kan du boka konferens med roomservice. Allt ni behöver serverar vi till er möteslokal!

Läs mer

Dagkonferens

Ladda på energidepåerna och sätt nya mål - en mötesdag på Bosön kan göra underverk!

Läs mer

Konferens med övernattning

Låt samtalen ta plats. En konferens med övernattning ger tid för fokus och teambuilding.

Läs mer

Årsmötespaket

Här hittar du paketet som får nästa årsmöte att gå smidigt från start till mål. Vårt mötesteam är redo att ta hand om er.

Läs mer

Avskilt möte i Rektorsvillan

Den perfekta lösningen för er som vill vara för er själva och mötas avskilt.

Läs mer

Fredagskonferens

Få ett stiligt avslut på veckan genom en mötesdag i den pampiga Mästarvillan.

Läs mer