nav-mouse

Bosöns mästerliga julbord

Traditionellt julbord i Mästarvillan

Snart nalkas ljuva juletid och när den tolfte månaden är här slår vi upp dörrarna till den juldekorerade herrgårdsmiljön i Mästarvillan och bjuder in till ett klassiskt julbord med fem varv – det kan inte bli annat än mästerligt.

Mästerligt julbord

Klara, färdiga, glögg!
Vi inleder kvällen med att värma upp från den bitiga decemberkylan, och givetvis håller vi oss till en vinnande uppladdning – glögg och pepparkakor.

Till startgroparna – slå er ner till bords
Förflytta er in i salarna och slå er ner till bords. Här gör ni er hemmastadda och njuter av mustiga juldrycker och annat gott som ni önskar få serverade. Julbord med många varv kräver sin vätska.

Mästerligt julbord – med 5 varv
Kvällens final är här – julbordet! På Bosön fuskar vi aldrig i sport eller julbord. Här serveras därför ett traditionsenligt svenskt julbord med fem turer som har det mesta du kan önska. Varje tur, eller varv som vi på Bosön föredrar att kalla det, har sitt givna klassiska tema: S.O.S. (smör, ost, sill), fiskrätter, kallskuret, småvarmt och söta desserter på ett härligt gottebord

Som nämnt fuskar vi aldrig i julbord, men vad som däremot är tillåtet är att du fuskar: Hoppa över ett varv, gör ett dubbelvarv eller kanske ta ett segervarv? Oavsett hur du väljer att äta dig genom julbordsvarven är du garanterad att nå prispallen – gottebordet.

Bokning och mer information

Julbordet serveras under december där vi i dagsläget har lediga platser på följande kvällar: 1/12, 6/12, 7/12 och 9/12.

För privata sällskap har vi följande sittningar

Tisdag – torsdag 17.00 och 18.00

Fredag – Lördag 17.00, 18.00, 19.00

För grupper och konferens sätts tiden i dialog med vår gruppbokning.

Julbord för privatgäster

Ta med nära och kära eller en god vän och njut av vårt mästerliga julbord. Pris för årets julbord är 795 kr, barn 5-12 år 395 kr. Eller varför inte boka vårt julbordspaket med övernattning? Läs mer här >
Välkommen att boka:

08-699 66 00

Julbord för företag

I år serverar vi ett klassiskt julbord under tisdag till lördag i Mästarvillan. Hos oss finns både stor och små mötesrum, härliga natur och underbart gott fika. Vi ordnar fantastiska julfester och skräddarsyr givetvis det event eller mötesdag som passar just er.

Se vårt mötespaket med mästerligt julbord.

Välkommen att kontakta oss för offert:

08-6996606