Konferensaktiviteter

Mer än en rolig paus

Vi på Bosön nöjer oss inte med att erbjuda en nypa luft och en trevlig stund. Våra unika konferensaktiviteter är omsorgsfullt utformade för att hjälpa er att utvecklas.

Vi är stolta över att låta företag och organisationer ta del av Bosöns unika förutsättningar, något som tidigare varit exklusivt för elitidrottare. Med vår samlade erfarenhet och kompetens, vår kreativa idrotts- och testmiljö och den smittande energi som uppstår när personer som brinner för sin sak samlas på en och samma plats, kan vi erbjuda aktiviteter som har ett större syfte och skapar mervärde för var och en av deltagarna.

Vad vill ni utveckla?

Oavsett om ni vill få ny inspiration och kunskap, stärka lagkänslan, skapa vinnarkultur eller få upp ögonen för en ny träningsform eller en mer hållbar livsstil kan ni hitta passande aktiviteter i vårt kvalitativa och inkluderande utbud. Vad sägs till exempel om att prova på Rullstolsbasket, trimma löptekniken eller köra ett svettigt fyspass tillsammans med någon av våra välmeriterade ledare eller kanske utmana varandra om den ärofyllda Bosötiteln?

Ni har också chansen att stämma av formen i Bosöns unika laboratorium för prestationsutveckling, att laga mat tillsammans med våra erfarna kockar och ta del av deras helhets- och hållbarhetstänk. Svårt att välja? Hör av er och berätta om era behov, så hjälper vårt  konferensteam er att hitta en matchande aktivitet.

Alla kan vara med

Även om Bosön erbjuder förutsättningar på elitnivå, behöver ni förstås inte befinna er där för att uppskatta våra konferensaktiviteter. Våra erfarna ledare anpassar aktiviteterna efter deltagarnas förkunskaper, fysiska förutsättningar och eventuella  funktionsvariationer så att var och en av er utmanas och utvecklas. Efter en dag på Bosön ska alla känna sig som vinnare!

Aktiviteter

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Upplev Bosön

Upplev Bosön

Upplev Bosön

Som gäst på Bosön behöver du aldrig ha tråkigt. Här, i natursköna omgivningar på norra Lidingö, finns gott om såväl pulshöjande som avkopplande möjligheter att utforska.

Läs mer