Träning och tester

Till TräningTill Tester

nav-mouse

Bosöns tränings- och testanläggning

Bosön, Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum, är en självklar mötesplats för idrottsintresserade. En tränings- och testanläggning som erbjuder fantastiska möjligheter för alla som vill utveckla sin prestation – från ung till gammal, motionär till elit, individ till grupp eller lag.

På Bosöns tränings- och testanläggning har svensk elit- och landslagsidrott samlats under decennier för att utveckla individer och lag. Här genomförs en stor del av Riksidrottsförbundets, Sveriges Olympiska Kommittés och Sveriges Paralympiska kommittés elitidrottsverksamhet. Den kreativa tränings- och testmiljön samt vår samlade erfarenhet och expertis erbjuds också till föreningar, företag och privatpersoner.

 

Bosöns tränings- och testanläggning

Behöver du utveckla styrka, spänst, uthållighet, snabbhet, koordination, smidighet eller något annat? Bosöns tränings- och testanläggning har gott om plats för löpning, styrketräning, redskap för kreativ och lekfull träning och mer som hjälper dig att bygga framgång. Tränings- och testanläggningen har även ett stort utbud av fria, bokningsbara idrottsytor anpassat för olika typer av prestationsutvecklande och idrottsövergripande träning, både inomhus och utomhus. Exempelvis den nyrenoverade Framgångshallen med flera olika slags ytor samt Vinnarhallen, som bland annat rymmer en fullstor fotbollsplan inomhus. Utomhus finns såväl konstgräsplan, löparbanor och motionsspår med elljus.

På Bosöns hittar du också vårt moderna och avancerade labb – Riksidrottsförbundets Laboratorium för Prestationsutveckling (RLP). Här erbjuder vi avancerade tester, mätningar och träningar. Det finns ett specifikt styrkerum, ett aerobt rum, ett biomekaniskt rum samt ett klimatrum för träning och anpassning till varmare klimat, luftfuktighet och hög höjd. 

Till Bosöns tränings- och testanläggning välkomnar vi föreningar, privatpersoner och företag att ta del av ett utbud som tidigare varit exklusivt för svenska elit- och landslagsidrottare. Utbudet består av tester, mätningar, rådgivning, utbildningar, nätverksträffar och workshops. Vår verksamhet vilar på stabil vetenskaplig grund, anpassad för idrottsövergripande prestationsutveckling – oavsett vilken ambition du har eller vilken din idrott är. Välkommen till Bosön – tillsammans bygger vi framgång!

Träning och tester

Träning

Träna på våra fria ytor och separata stationer - inomhus och utomhus.

Läs mer

Tester

Skapa förutsättning för dig att ta din träning och prestation till nya nivåer.

Läs mer

Träningsläger

Träna som eliten och trimma allt från styrka till lagkänsla och koordination.

Läs mer

Boka personlig träning på Bosön

Boka personlig träning på Bosön

Boka personlig träning på Bosön

Vill du få ut mer av din träning? Kanske komma igång och få kontinuitet i träningen? Eller få hjälp att utveckla ett befintligt upplägg för att nå nya mål? Bosöns personliga tränare kan hjälpa dig.

Läs mer och boka

Viktigt att veta för grupper som tränar eller gör tester i Framgångshallen

Viktigt att veta för grupper som tränar eller gör tester i Framgångshallen

Viktigt att veta för grupper som tränar eller gör tester i Framgångshallen

Är ni en grupp som ska träna eller göra tester på Bosön? Viktigt att ni i så fall tar del av denna information kring bokning av idrottsytor Framgångshallen.

Läs mer

Läs mer om Bosöns idrottsytor

Läs mer

Elitidrottsstöd

Elitidrottsstödet har som mål att skapa starkare landslag och ge medaljer på mästerskap som OS, Paralympics och VM. Stödet erbjuds till SF i Riksidrottsförbundet och av SF utsedda individer, grupper och lag.