Mötespaket med Bosöns mästerliga julbord

Traditionellt julbord i Mästarvillan

Snart nalkas ljuva juletid och när den tolfte månaden är här slår vi upp dörrarna till den juldekorerade herrgårdsmiljön i Mästarvillan på Lidingö, Stockholm och bjuder in till ett klassiskt julbord med fem varv – det kan inte bli annat än mästerligt.

Mötespaket

I vårt konferenspaket med julbord ingår allt ni behöver för ett möte med övernattning och julfirande. Boka konferens med julbord idag!

  • Förmiddagsfika
  • Lunchbuffé
  • Eftermiddagsfika
  • Bosöns mästerliga julbord
  • Övernattning
  • Frukost
  • Tillgång till Framgångshallen

Aktiviteter

Vill du ha en aktiv konferens och bygga team? Då rekommenderar vi att du bokar våra uppskattade aktiviteter. Vi har ett brett utbud av teambuildingövningar, både svettiga som lugna.  Alltifrån rullstolsbasket, gåfotboll till mer kluriga övningar.

Mästerligt julbord

Klara, färdiga, glögg!
Vi inleder kvällen med att värma upp från den bitiga decemberkylan, och givetvis håller vi oss till en vinnande uppladdning – hemmagjorda glögg och pepparkakor.

Till startgroparna – slå er ner till bords
Förflytta er in i salarna och slå er ner till bords. Här gör ni er hemmastadda och njuter av mustiga juldrycker och annat gott som ni önskar få serverade. Julbord med många varv kräver sin vätska.

Mästerligt julbord – med 5 varv
Kvällens final är här – julbordet! På Bosön fuskar vi aldrig i sport eller julbord. Här serveras därför ett traditionsenligt svenskt julbord med fem turer som har det mesta du kan önska. Varje tur, eller varv som vi på Bosön föredrar att kalla det, har sitt givna klassiska tema: S.O.S. (smör, ost, sill), fiskrätter, kallskuret, småvarmt och söta desserter på ett härligt gottebord

Som nämnt fuskar vi aldrig i julbord, men vad som däremot är tillåtet är att du fuskar: Hoppa över ett varv, gör ett dubbelvarv eller kanske ta ett segervarv? Oavsett hur du väljer att äta dig genom julbordsvarven är du garanterad att nå prispallen – gottebordet.

Bokning och mer information

Julbordet serveras tisdag till lördag under perioden 2-18 december 2022. Sittning varje dag kl. 17.00 och 19.30.

Hos oss finns både stor och små mötesrum, härliga natur och underbart gott fika. Vi ordnar fantastiska julfester och skräddarsyr givetvis det event eller mötesdag som passar just er.

Välkommen att kontakta oss för offert:

08-6996606