nav-mouse

Vattenrehab

Träna i vatten för snabbare återgång efter en skada. I vattnet avlastas dina leder samtidigt som vattnet ger dig motstånd och träning.

Kontakt och bokning

För mer information och bokning av kontakta oss på:

070-045 61 90

Vid kontakt via e-post, ange inte ditt personnummer eller besvär utan lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Våra pass leds av en fysioterapeut/sjukgymnast med specialist kompetens inom idrottsmedicin och kan anpassas individuellt i viss mån beroende på skada. Poolen håller en behaglig temperatur på 27 grader.

Förutom att våra fysioterapeuter/sjukgymnaster kontinuerligt använder träning i vatten som behandling och alternativ träning vid återgång efter skada finns det möjlighet att delta i gruppträning. Grupperna körs i pass om 60 minuter med maximalt 8 personer. För att kunna delta i gruppträning krävs först en kontakt med en av våra fysioterapeuter för bedömning av skada.

Våra fysterapeuter/sjukgymnaster

Britta Kockum

Legitimerad sjukgymnast och specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin. CSPT – Certified Sports Physiotherapist, OMT steg 2 och akupunktur.

Läs mer

Christine Andrén

Legitimerad fysioterapeut och specialist i fysiskt aktivitet och idrottsmedicin. OMT steg 2, CSPT-Certified Sports Physioterapist, och akupunktur.

Läs mer

Tina Frisk Bengtsson

Legitimerad sjukgymnast och specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin. MTT, OMI, The McKenzie Method och akupunktur.

Läs mer