Träning

Träning på Lidingö

Styrka, uthållighet, snabbhet, koordination och rörlighet – träningens fem fysiska grundegenskaper. Vi har utformat nya Bosön med målet att alla ska kunna utveckla sin prestation här, med utgångspunkt i den egna nivån och ambitionen.

Bosön är en av Sveriges mest kompletta träningsanläggningar, modernt utformad och med bästa möjliga förutsättningar till prestationsutveckling för alla. Individuella idrottare, lag och andra grupper, både inom idrottsrörelsen, privatpersoner och företag, unga som gamla. Här finns fria ytor och separata stationer för mer specifika träningsmoment, både utomhus och inomhus – bollplaner, löparbanor och en gympark med både fria vikter och maskiner.

Träning på Lidingö

Hos Bosön på Lidingö tränar dagens och morgondagens stjärnor sida vid sida med individer som vill ta sin träning till nästa nivå eller brinner för sin idrott eller idrottsrörelsen i stort. Specialidrottsförbund, föreningar, lag och idrottare med siktet inställt på medaljer, företag, organisationer och privatpersoner från hela Sverige samlas på Bosön för att tillsammans med oss bygga framgång. Våra tränare arbetar parallellt med personalen på Riksidrottsförbundets Laboratorium för Prestationsutveckling (RLP), alla med olika expertområden. Gemensamt är att samtliga av dem har en gedigen utbildnings- och idrottsbakgrund och känner starkt engagemang för idrottarna som är här på Bosön och tränar, deras mål och utveckling.

Behöver du hjälp med hur du ska lägga upp din träning inom ett specifikt område? Eller kanske stöd och motivation för att kunna ge det där lilla extra som lyfter effekten och resultatet av träningen? Hos oss på Bosön kan du få rådgivning och hjälp med hur du ska träna för att undvika skador när du utövar idrotten du älskar, eller hjälp med att komma igång med din träning och mycket mer. Ta del av vårt aktuella utbud, våra priser och abonnemang samt våra erbjudanden och hitta vad som passar ditt behov. Varmt välkommen till Bosön – tillsammans bygger vi framgång!

Köp träningskort online

Köp träningskort online

Köp träningskort online

Styrka, uthållighet, snabbhet, koordination och rörlighet – träningens fem fysiska grundegenskaper. Ett träningskort på Bosön ger dig utmärkta möjligheter till utveckling inom dessa.

Läs mer

Träningsutbud

Mina sidor

Här kan du som har träningskort på Bosön logga in till dina sidor.

Logga in

Mer om träning

Priser träningskort

Vill du träna på Bosön? Här hittar du våra olika träningskort och priser.

Läs mer

Boka idrottsytor

Fria vikter, löparbanor, maskiner för styrka och kondition, bollplaner, pool, inomhus och utomhus.

Läs mer

Träna i Framgångshallen

Här hittar du en generös gymdel som både har fria vikter och maskiner, 28 lyftarplatser för tyngdlyftning och styrkelyft, en 200-meters löpbana samt en stor crossfityta. Vill du träna kondition så finns här löpband, stakmaskiner, konditionscyklar, kajakergometer, crosstrainers, testcyklar och roddmaskiner.

Läs mer

Aktuellt

Hotellerbjudanden för dig som älskar att träna

Bosön är välkänt för sina fantastiska träningsmöjligheter och vackra natur. Var och varannan elitidrottare har...

Läs mer

Nya coacher och personliga tränare på Bosön

Ida och Christoffer - nya coacher och personliga tränare på Bosön.

Läs mer

Testa dig som eliten

Nu erbjuder Bosön fystester även till privatpersoner, föreningar och företag. På Bosön har har vi...

Läs mer