Idrottsytor

Träna där de bästa tränar

Fria vikter, löparbanor, maskiner för styrka och kondition, bollplaner, pool, inomhus och utomhus – Bosöns funktionella idrottshallar och träningsytor erbjuder stora möjligheter till prestationsutveckling inom alla idrotter, från elitidrottare till motionär, ung som gammal, individ eller lag. Här tränar dagens och morgondagens stjärnor sida vid sida med individer och lag som brinner för idrott.

Bosön, Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum på Lidingö, 20 minuter från Stockholms city, är en stor och innovativ anläggning av nationell toppkvalitét. Här finns det flera och moderna träningsytor för fysträning både utomhus och inomhus. Här finns allt från bollplaner, löparbanor, styrketräning, pool, motionsspår i skogen till planer för boule och frisbeegolf. Här får du bästa möjliga förutsättningar till fysträning i en miljö som stimulerar nytänkande och prestation.

I nyrenoverade Framgångshallen, en stor idrottshall med allt från löparbanor, ytor utrustade för styrketräning och bollspel till längdhoppsgrop för hopp kan du till exempel träna styrka, uthållighet, snabbhet, koordination och rörlighet, de fem grundkapaciteterna inom fysiologi.

Vi har utformat nya Bosön med målet att alla, från barn/ungdom till landslagsidrottare, ska kunna utveckla sin prestation – med utgångspunkt i grundkapaciteterna – utifrån sin egna nivå och ambition.

Anläggningen är modernt utformad med gott om plats för individuella idrottare, lag och andra grupper, både inom idrottsrörelsen, privatpersoner och företag. Här finns både fria ytor och separata lyftarstationer för mer specifika träningsmoment. I Vinnarhallen, med fullstor inomhusgräsplan, finns det året runt möjlighet till både både teknik och matchträning inom olika idrotter.

Flertalet ytor är bokningsbara online och möjliga att anpassa för just ditt behov. Ta gärna kontakt med oss på Bosön för att få rådgivning och hjälp kring vad som passar just dig.

Idrottsytor

Bollhallen

En klassisk gymnastiksal med basketkorgar och handbollsmål.

Läs mer

Framgångshallen

Framgångshallen är hjärtat i Idrottshuset.

Läs mer

Konstgräs utomhus

Fullstor fotbollsplan med FIFA-godkänt konstgräs.

Läs mer

Motionsspår

Natursköna motionsspår runt Bosöns område.

Läs mer

Naturgräs utomhus

En fullstor naturgräsplan av hög kvalité, i härlig miljö invid vattnet.

Läs mer

Pool

En mindre pool som håller en temperatur om 27 grader. I anslutning finns omklädningsrum med bastu.

Läs mer

Vinnarhallen

Vinnarhallen är Vinnarhallen är en fullstor konstgräsplan inomhus.

Läs mer

Boka idrottsytor på Bosön

Boka