Konferenser i landslagsklass

Bosön erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för företag och organisationer som vill bygga framgång tillsammans. Bjud in till konferens, kickoff eller event i inspirerande miljö på norra Lidingö, strax utanför centrala Stockholm.

Bosön har varit en självklar destination för elitidrottare i decennier. Idag, när träning och hälsa är mer aktuellt än någonsin, har vi även gjort oss ett namn bland företag och organisationer som vill mötas och utvecklas, bygga lagkänsla och skapa vinnarkultur. I en dynamisk miljö, där energifylld idrottsatmosfär möter rofylld havsutsikt, erbjuder vi utmärkta förutsättningar för alla slags konferenser. Här finns passande lokaler för allt från styrelsemöten till workshops och stora företagsevent, ett modernt hotell med 121 rum i olika prisklasser och två restauranger som serverar vällagad mat på säsongens råvaror.

Vi erbjuder även ett noga utformat utbud av aktiviteter, föreläsningar och workshops, som stärker er både som individer och team. Oavsett hur era behov och önskemål ser ut kan vårt erfarna konferensteam skräddarsy en passande helhetslösning – gör en bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Konferenserbjudanden

Konferens med övernattning

Låt samtalen ta plats. En konferens med övernattning ger tid för fokus och teambuilding.

Läs mer och boka

Dagkonferens

Ladda på energidepåerna och sätt nya mål - en mötesdag på Bosön kan göra underverk!

Läs mer och boka

Mötespaket med Bosöns mästerliga julbord

I vårt konferenspaket med julbord ingår allt ni behöver för ett möte med övernattning och julfirande. Boka konferens med julbord idag!

Läs mer och boka

Årsmötespaket

Här hittar du paketet som får nästa årsmöte att gå smidigt från start till mål. Vårt mötesteam är redo att ta hand om er stämma.

Läs mer och boka

Konferens med middagsaktivitet

Komplett konferenspaket inklusive en avslappnad matlagningsaktivitet tillsammans med en av våra kockar.

Läs mer

Herrgårdskonferens

I Mästarvillan möts ni i stilig herrgårdsmiljö med havsutsikt, avskilt på Bosön-området.

Läs mer

Avskilt möte i Rektorsvillan

Den perfekta lösningen för er som vill vara för er själva och mötas avskilt.

Läs mer

Fredagskonferens

Få ett stiligt avslut på veckan genom en mötesdag i den pampiga Mästarvillan.

Läs mer
Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Konferera på Bosön

Konferensmiljöer

Ljust och modernt eller stilig herrgårdsmiljö? På Bosön finns kontrastrika konferensmiljöer.

Läs mer

Tillval till konferens

En aktivitet med laganda, inspirerande föreläsning eller satsning som stärker era medarbetare? Vi har värdeskapande tillval för din konferens.

Läs mer

Kickoff

Dags att bygga lagkänsla? Boosta er verksamhet med en energigivande och skräddarsydd kickoff.

Läs mer

Event

20 eller 2000 personer? Bosön erbjuder vinnande helhetslösningar för alla slags evenemang.

Läs mer
Sjöbastu

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?
Sjöbastu

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?

Njut av värmen i sjöbastun och svalkande dopp i intilliggande Askrikefjärden. En uppfriskande och avslappnande upplevelse under er konferens på Bosön.

Läs mer
Vi kan prestationsutveckling

På Bosön har vi ägnat oss åt prestationsutveckling sedan 1940-talet och vi är stolta över att kunna erbjuda vår samlade erfarenhet och kompetens, inte bara till elitidrottare, utan även till företag och organisationer. En konferens hos oss ger er tillgång till en unik tränings- och testmiljö, som utvecklats av idrottsvärldens främsta profiler.

Här kan ni varva viktiga arbetsmöten och andra sittningar med högkvalitativ fysträning i nyrenoverade Framgångshallen eller någon av våra andra generösa idrottsytor inomhus och utomhus, teambuilding på vår natursköna frisbeegolfbana och vetenskapliga hälsotester i Riksidrottsförbundets laboratorium för prestationsutveckling – ett modernt och nyrenoverat labb. Varför inte passa på att låta våra experter ta fram ett individuellt hälsoprogram för samtliga medarbetare, med långsiktig hållbarhet som mål?

Efter en dag fylld av såväl fysiska som mentala utmaningar är återhämtning A och O och även på detta område erbjuder Bosön finfina förutsättningar. Vad sägs om en vällagad festmiddag i pampiga Mästarvillan, ett parti boule eller en avkopplande stund i vår idylliska sjöbastu invid Askrikefjärden?