Företagsevent och eventlokaler

Här får ni rum

Planerar ni ett större företagsevent? Energifyllda Bosön erbjuder vinnande helhetslösningar för alla slags evenemang, med plats för upp till 2000 gäster och närhet till centrala Stockholm.

Bosön på norra Lidingö är inte bara en självklar knutpunkt för idrottssverige utan även en perfekt plats för större företagsevent av alla slag. Här finns generösa ytor såväl inomhus som utomhus, däribland Vinnarhallen som rymmer hela 2000 sittande gäster. Under en och samma dag kan den fullstora konstgräsplanen förvandlas till konferenslokal med scen samt läktare eller biosittning, till festdukad matsal och slutligen till dansgolv. Som gjort för det stora företaget eller organisationen som vill bjuda alla sina medarbetare på en
heldagskickoff, till exempel. Föredrar ni att vara utomhus passar våra vidsträckta gräsytor invid Askrikefjärden bra; här finns grillar, boulebanor och gott om plats för aktiviteter av olika slag i en naturskön inramning med havet som horisont.

Vinnande helhetslösningar

Bosöns eventteam har gedigen erfarenhet av alla sorters företagsevent, från stora kickoffer till 50-årsjubilieum och bilmässor, och vi hjälper er gärna med allt från logistik till teknik och detaljplanering. Med vår kompetens, vårt breda kontaktnät och de fantastiska förutsättningar Bosön bjuder på kan vi ordna det mesta, så tveka inte att höra av er med en bokningsförfrågan hur högtflygande planer ni än har. Utöver generösa eventlokaler inomhus och utomhus samt ett komplett utbud av servicetjänster kan vi erbjuda en unik tränings- och testmiljö, ett modernt hotell med 121 rum i olika prisklasser, två restauranger som serverar vällagad mat på ekologiska och närodlade säsongsråvaror samt ett noga utformat utbud av aktiviteter och föreläsningar som hjälper er att utvecklas, bygga lagkänsla och skapa vinnarkultur – allt som behövs för att skapa ett vinnande företagsevent med andra ord.

Visste du att?

Hela Bosön är Svanenmärkt, vilket är ett kvitto på att vi tar vårt ansvar i miljöfrågor och bidrar till en hållbar utveckling. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Eventmiljöer

Bollhallen

Skräddarsy en mässa, konferens eller fest - mitt i nyrenoverade Idrottshuset.

Läs mer

Vinnarhallen

Ett vinnande val för era riktigt stora konferenser och events.

Läs mer

Utomhus

Håll en fartfylld kickoff på någon av våra generösa gräsytor.

Läs mer

Inpireras av inspiratörer

Inpireras av inspiratörer

Inpireras av inspiratörer

Toppa ert evenemang med en inspirationsföreläsning! Med avstamp i idrottens värld bjuder våra noga utvalda föreläsare på lärdomar och verktyg för livet.

Läs mer