Bröllop och fest

nav-mouse

Fira i mästerlig miljö

Vad sägs om att fira din stora dag i pampig herrgårdsmiljö, med vällagad mat och bländande utsikt över Askrikefjärden? Gör som otaliga jubilarer gjort genom åren – skapa ett minne för livet i anrika Mästarvillan.

Mästarvillan ligger naturskönt belägen på Bosön på norra Lidingö, i rogivande skärgårdsmiljö endast 15 minuter från centrala Stockholm. Med tre vackra matsalar, en väl tilltagen terrass med kvällssol och gott om plats för såväl barhäng som en svängom är den ståtliga byggnaden som gjord för festliga tillställningar av alla slag. För långväga gäster och kvällar man aldrig vill ska ta slut finns dessutom Bosöns hotell, med allt från prisvärda flerbäddsrum till sviter med egen bastu, på en foxtrots avstånd.

Vi tar hand om allt

Bakom Mästarvillans festlokal står ett erfaret och passionerat team som ser till att din stora dag blir ett minne för livet. När du bokar fest eller bröllop hos oss får du alltid professionell hjälp av en festkoordinator, som backar upp dig hela vägen från planering till släckning. Låt oss ta hand om allt från mat och dryck, till dekorationer, ljus, ljud och underhållning, så att du kan slappna av och njuta av festligheterna tillsammans med dina gäster. Med vår mångåriga erfarenhet och breda kontaktnät kan vi ordna det mesta och vi räds inte en utmaning; en gång förvandlade vi till exempel hela Mästarvillan till en fluffig rosavit dröm. Tack vare vårt unika läge på Bosön kan vi även erbjuda ett brett utbud av idrottsinspirerade aktiviteter, som förhöjer varje fest och bröllop.

Ett hållbart festrecept

Mästervillans restaurang ser till att du kan bjuda dina gäster på vällagad mat och matchande dryck, där smak och hållbarhet går hand i hand. Vår lyhörde köksmästare komponerar ett menyförslag utifrån dina önskemål och säsongens råvaror; från ekologiska och/eller närodlade grönsaker till hållbar fisk och skaldjur samt svenskt kött. Vi erbjuder även mingelvänligt tilltugg, vickning och ett urval av ekologiska och biodynamiska drycker.

Våra paket

Festpaket

Ett vinnande koncept med vällagad mat, matchande dryck och gott om plats i vacker miljö

Läs mer

Festlokal

Upptäck den pampiga Mästarvillan med sina tre vackra matsalar och väl tilltagna terrass med havsutsikt

Läs mer

Bröllopspaket

Vigsel med havsutsikt och herrgårdsfest? Förverkliga er bröllopsdröm hos oss!

Läs mer

Boka fest eller bröllop

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar på vardagar.

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ

Välkommen att kontakta oss om du vill du veta mer om fest- och bröllopsmöjligheter på Bosön eller önskar en visning.

08-699 66 06 |