Träningsläger på Bosön

nav-mouse

Träna som eliten

Gör som våra främsta atleter gjort sedan 1940-talet; vässa formen med ett träningsläger eller en träningsweekend på Bosön. Här finns alla förutsättningar för att ta dig eller ditt lag till nästa nivå, oavsett vilken idrott ni ägnar er åt.

Vi på Bosön är stolta över att kunna erbjuda alla idrottsintresserade, från dagens stora stjärnor och framtidslöften till ungdomslag och glada motionärer, ett utbud som tidigare varit exklusivt för svenska elit- och landslagsidrottare. Ett träningsläger eller en träningsweekend hos oss ger er unik tillgång till vår samlade erfarenhet och expertis samt Bosöns kreativa och inspirerande tränings- och testmiljö. 

Unika möjligheter

Bosöns toppanläggning erbjuder generösa och moderna idrottsytor för prestationsutveckling både inomhus och utomhus, med allt från bollplaner och löparbanor till välutrustat gym, pool, motionsspår och frisbeegolfbana. Under ett träningsläger eller en träningsweekend hos oss kan ni med andra ord trimma allt från styrka, spänst, lagkänsla och uthållighet till snabbhet, koordination, bollkänsla och smidighet. Varför inte passa på att stämma av formen i Riksidrottsförbundets laboratorium för prestationsutveckling? Ett nyrenoverat och modernt laboratorium som erbjuder möjlighet till avancerade tester, mätningar och träningar. Här finns bland annat ett klimatrum för anpassning till varmare klimat, högre luftfuktighet och högre höjd. Vi erbjuder även workshops, träningsrådgivning samt tjänster inom idrottsmedicin och hjälper er gärna att ta fram ett upplägg som matchar era behov. 

Svettas, ät, sov – repeat

Att bygga framgång kräver mer än hård träning, det är sedan gammalt. God mat och ordentlig återhämtning är minst lika viktigt och givetvis innehåller ett träningsläger eller en träningsweekend på Bosön även dessa två komponenter. I populära Olympiarestaurangen serveras vällagad, näringsriktig buffémat till frukost, lunch och middag. Här finns något för alla smaker och syften, tillagat på ekologiska och närodlade säsongsråvaror. Sover gott gör ni på Bosöns eget hotell som erbjuder 121 fräscha rum i olika storlekar, men innan dess kanske ni hinner med en avkopplande promenad i de natursköna omgivningarna eller en skön stund i vår idylliska sjöbastu? Här, med rofylld utsikt över Askrikefjärden, är det svårt att förstå att ni endast befinner er en kvart från centrala Stockholm.  

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Mer på Bosön

Restaurang

På Bosön finns två restauranger; populära Olympiarestaurangen samt anrika Mästarvillans restaurang.

Läs mer

Hotell

Bosöns hotell på Lidingö lockar allt från elitidrottare till företag och nygifta par.

Läs mer

Upplev Bosön

Som gäst på Bosön behöver du aldrig ha tråkigt.

Läs mer