Hotellrum på Lidingö, Stockholm

Boka rum

nav-mouse

Bo över på Bosön

Bosöns hotell på Lidingö lockar allt från elitidrottare till företag och nygifta par. Här bor du i rofylld skärgårdsmiljö endast 15 minuter från centrala Stockholm, med oslagbara träningsmöjligheter utanför dörren.

Som hotellgäst på Bosön har du tillgång till en unik tränings- och testmiljö, som tidigare varit exklusiv för svenska elit- och landslagsidrottare. Missa inte chansen att kombinera din vistelse på vårt konferens- och träningshotell med fysträning i nyrenoverade Framgångshallen eller någon av Bosöns andra generösa och moderna idrottsytor, på egen hand eller med hjälp av vårt erfarna team. Du är även välkommen att stämma av formen i Riksidrottsförbundets laboratorium för prestationsutveckling som erbjuder avancerade tester, mätningar och träningsmiljöer, samt ta del av ett brett utbud av tjänster inom träningsrådgivning. Föredrar du mer stillsamma aktiviteter erbjuder Bosön även frisbeegolfbana, boulebanor, en idyllisk sjöbastu och möjligheter till såväl natursköna promenader som svalkande dopp i Askrikefjärden. Närheten till centrala Stockholm, med smidiga kommunikationer i form av buss och tunnelbana, gör det också möjligt att kombinera boende på Bosöns tränings-och konferenshotell med sightseeing, nöjen och shopping.

Rum för alla

Oavsett om du är på Bosön för att träna, konferera, fira, koppla av – eller kanske lite av varje – kan vi erbjuda ett boende som passar din smak och plånbok. Våra hotellbyggnader Ledaren, Liraren, Löparen och Lyftaren rymmer 121 välkomnande rum i olika storlekar och prisklasser. Här finns allt från trestjärniga hotellrum för en, två eller tre personer, fräscha och prisvärda fyrbäddsrum, smarta enrumslägenheter med eget kök och lyxiga tvårumssviter med både kök och bastu. Fyra av våra trippelrum är handikappanpassade. Vilket rum du än väljer ingår en generös frukostbuffé i Olympiarestaurangen, som även erbjuder lunch och middag samt goda chanser att stöta på några av idrottens stora namn.

Visste du att?

Hela Bosön är Svanenmärkt, vilket är ett kvitto på att vi tar vårt ansvar i miljöfrågor och bidrar till en hållbar utveckling. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Boka rum


Kontakta vår hotellreception

08-699 66 00 

Våra hotellrum

Tvåbäddsrum

Dela din vistelse med någon och upplev Bosön tillsammans.

Trebäddsrum

Dela din vistelse med någon och upplev Bosön tillsammans.

Fyrbäddsrum

Med plats för många och vår inspirerande träningsmiljö utanför dörren.

Enrumslägenhet

Stanna lite längre på Bosön och ha möjlighet att laga din egen mat.

Lägenhet med bastu

Unna dig eller någon du vill skämma bort ett boende utöver det vanliga.

Restaurang

Sov gott på mätt mage

Sov gott på mätt mage
Restaurang

Sov gott på mätt mage

Bra mat är viktigt för en vinnande hotellvistelse. På Bosön serverar vi frukost, lunch och middag med fokus på kvalitet, hållbarhet och kärlek till fina råvaror.

Läs mer om våra restauranger

Hotellerbjudanden

Vandringspaket

Vandra på vackra Lidingö och njut sedan av skön avkoppling hos oss.

Boka och läs mer

Träningspaket

Boka vårt träningspaket med tillgång till vårt unika tränings- och testutbud direkt utanför hotelldörren.

Boka och läs mer

Staycation

På kvällen bjuds ni på en härlig middag. Somna skönt i något av våra hotellrum och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

Boka och läs mer

Aktiv familjevistelse

Älskar ni sport, vara i naturen och att bo på hotell med pool och god mat? Spana in vårt fullspäckade hotellpaket för den aktiva familjen.

Boka och läs mer