Olympiarestaurangen

Hållbart, hälsosamt och dynamiskt

Energifyllda Olympiarestaurangen bjuder på hälsosam buffé och inspirerande möten till frukost, lunch och middag. Här möts elitidrottare, bolagsstyrelser, glada motionärer och konferensgäster över vällagad och okonstlad mat som passar alla smaker.

Bosöns egen hälsorestaurang på Lidingö dukar upp en vällagad buffé med nya rätter varje dag. Istället för en fast meny bestämmer våra kockar vad som ska serveras från dag till dag, utifrån ett starkt hållbarhetstänk och fokus på närodlade och ekologiska säsongsråvaror. Till lunch och middag finns alltid en vegetarisk rätt, en fiskrätt och en kötträtt att välja på, samt en soppa, nybakat bröd och ett färgsprakande utbud av frukt och grönt. Frukosten serveras även den i form av en hälsosam buffé, med allt från klassisk uppladdningsmat som gröt och smoothies till proteinrika pålägg och kravmärkt kaffe. Allergier eller specialkost? Inga problem, säg till i förväg så ordnar vi det.

Öppettider Olympiarestaurangen

På grund av nya restriktioner för restauranger under rådande omständigheter kommer vi hålla lunchen stängd tillsvidare.

Frukost
07.00 – 09.00
Måndag – söndag

Lunch
11.30 – 13.00
Måndag – söndag

Middag
17.00 – 19.00
Måndag – lördag

Restaurangen är öppen för allmänheten samt bokade sällskap. Observera dock att middag endast serveras de dagar vi har minst ett bokat sällskap.

 

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor!

08-699 66 06

Mästarvillans restaurang

Sharing middag

Sharing middag
Mästarvillans restaurang

Sharing middag

En unik matupplevelse varje gång. Välkommen till vår sharing middag som innebär att alla runt bordet delar på maten

Läs mer