Hotell- och träningserbjudanden på Bosön

Boka rum

nav-mouse

Träningshelg, familjesemester eller hotellövernattning?

Varmt välkommen till Bosöns hotell på Lidingö! Hos oss kan du uppleva allt från klassiska hotellövernattningar till unika test- och träningsvistelser samt familjepaket fulladdade med roliga aktiviteter.

Som hotellgäst på Bosön har du tillgång till en unik tränings- och testmiljö, som tidigare varit exklusiv för svenska elit- och landslagsidrottare. Missa inte chansen att kombinera din hotellvistelse med fysträning i nyrenoverade Framgångshallen eller någon av Bosöns andra generösa och moderna idrottsytor, på egen hand eller med hjälp av vårt erfarna team. Du är även välkommen att stämma av formen i Riksidrottsförbundets laboratorium för prestationsutveckling som erbjuder avancerade tester, mätningar och träningsmiljöer, samt ta del av ett brett utbud av tjänster inom träningsrådgivning. Föredrar du mer stillsamma aktiviteter erbjuder Bosön även frisbeegolfbana, boulebanor, en idyllisk sjöbastu och möjligheter till såväl natursköna promenader som svalkande dopp i Askrikefjärden. Närheten till centrala Stockholm, med smidiga kommunikationer i form av buss och tunnelbana, gör det också möjligt att kombinera boende på Bosöns tränings-och konferenshotell med sightseeing, nöjen och shopping.

Rum för alla

Oavsett om du är på Bosön för att träna, fira, koppla av – eller kanske lite av varje – kan vi erbjuda ett boende som passar din smak och plånbok. Våra hotellbyggnader Ledaren, Liraren, Löparen och Lyftaren rymmer 121 välkomnande rum i olika storlekar och prisklasser. Här finns allt från trestjärniga hotellrum för en, två eller tre personer, fräscha och prisvärda fyrbäddsrum, smarta enrumslägenheter med eget kök och lyxiga tvårumssviter med både kök och bastu. Vilket rum du än väljer ingår en generös frukostbuffé i Olympiarestaurangen, som även erbjuder lunch och middag samt goda chanser att stöta på några av idrottens stora namn.

Visste du att?

Hela Bosön är Svanenmärkt, vilket är ett kvitto på att vi tar vårt ansvar i miljöfrågor och bidrar till en hållbar utveckling. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Paket och erbjudanden

Träningspaket

Boka vårt träningspaket med tillgång till vårt unika tränings- och testutbud direkt utanför hotelldörren.

Boka och läs mer

Vandringspaket

Vandra på vackra Lidingö och njut sedan av skön avkoppling hos oss.

Boka och läs mer

Lidingöloppet 27-29/9 2024 - 2 dagar

Ska du springa något av årets Lidingölopp 27-29/9 2024? Ladda inför loppet och koppla av efteråt hos oss. Njut av två dygn med träning och vila i fokus.

Boka och läs mer

Staycation

På kvällen bjuds ni på en härlig middag. Somna skönt i något av våra hotellrum och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

Boka och läs mer

Aktiv familjevistelse

Älskar ni sport, vara i naturen och att bo på hotell med pool och god mat? Spana in vårt fullspäckade hotellpaket för den aktiva familjen.

Boka och läs mer

Boka rum


Kontakta vår hotellreception

08-699 66 00 

Upplev Bosön

Upplev Bosön

Upplev Bosön

Som gäst på Bosön behöver du aldrig ha tråkigt. Här, i natursköna omgivningar på norra Lidingö, finns gott om såväl pulshöjande som avkopplande möjligheter att utforska.

Läs mer

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?

Njut av värmande bastubad och svalkande dopp i Askrikefjärden. Passa på att besöka sjöbastun under din vistelse.

Läs mer
Restaurang

Sov gott på mätt mage

Sov gott på mätt mage
Restaurang

Sov gott på mätt mage

Bra mat är viktigt för en vinnande hotellvistelse. På Bosön serverar vi frukost, lunch och middag med fokus på kvalitet, hållbarhet och kärlek till fina råvaror.

Läs mer