Mästarvillans restaurang

Vällagat och mästerligt

Mästarvillans restaurang serverar klassiska rätter i pampig herrgårdsatmosfär. Här toppas välkomponerade menyer av en imponerande utsikt över Askrikefjärden – njutbart så det förslår för såväl konferensgäster som jubilarer.

Mästarvillan är en restaurang som serverar lunch och middag för bokade sällskap. Utifrån era önskemål, en stark passion och fokus på hållbarhet komponerar vår köksmästare en meny på säsongens bästa råvaror. Majoriteten av det nötkött som serveras i Mästarvillan kommer från Hagshults gård i Småland, där pensionerade mjölkkor lever gott och betar gräs. Vi erbjuder även hållbar fisk och skaldjur, vegetariska alternativ samt ett urval av ekologiska och biodynamiska drycker.

För den som önskar ett alternativ till klassisk bordsservering erbjuder Mästarvillans ekologiskt profilerade restaurang även en populär sharingbuffé, som dukas upp direkt på borden. Buffén består av tre varianter på den huvudråvara du valt; nötkött från Hagshults gård, svensk fågel eller hållbar fisk och skaldjur, samt tillbehör och såser. Resultatet är en social och smakrik måltid, där hela djuret tagits tillvara.

Utöver ekologisk, vällagad mat och en trivsam inramning bjuder Mästarvillan på en spännande historia fylld av anekdoter. Nyfiken? Läs mer här.

 

Kontakta oss

Ring eller mejla oss gärna så hjälper vi dig med dina frågor!

08-699 66 00

Mästarvillans restaurang

Sharing middag

Sharing middag
Mästarvillans restaurang

Sharing middag

En unik matupplevelse varje gång. Välkommen till vår sharing middag som innebär att alla runt bordet delar på maten

Läs mer