Konferensmiljöer på Bosön

Hur vill ni mötas?

Avskilt i pampig herrgård med havsutsikt? Med 2000 gäster i energifylld och dynamisk miljö? Eller något mittemellan? Oavsett hur ni vill mötas erbjuder Bosön en passande konferenslokal.

I vacker skärgårdsmiljö på norra Lidingö, strax utanför centrala Stockholm, hittar vi Bosöns tränings- och konferensanläggning. Här finns konferenslokaler och konferensmiljöer för alla slags möten och grupper, såväl inomhus som utomhus, alla omgärdade av den smittsamma energi som skapas när personer som brinner för sin sak samlas på en och samma plats. Lägg därtill två restauranger, hotell med 121 rum i olika prisklasser och idyllisk sjöbastu, samt ett noga utformat utbud av värdeskapande aktiviteter och inspirerande föreläsningar, så förstår du att Bosöns konferensanläggning är en utmärkt val för möten av alla slag.

 

Kontrasternas konferensanläggning

Bosön bjuder på passande konferenslokaler och konferensmiljöer för alla slags möten, föreläsningar, utbildningar, kickoffer och företagsevent. Vad sägs till exempel om att konferera avskilt i pampiga Mästarvillan eller att bjuda in till styrelsemöte i stilrena Rektorsvillan? Båda våra vackra villor kan stoltsera med en intim, ostörd atmosfär och rogivande utsikt över Askrikefjärden. Bosöns hjärta Olympiahuset, i sin tur, bjuder på ljusa och moderna lokaler i olika storlekar samt hörsal, reception och restaurang i samma byggnad.

Bekvämt så det förslår, med andra ord. Är ni många? I nyrenoverade Bollhallen och gigantiska Vinnarhallen finns gott om plats; här ryms 400 respektive 2000 sittande gäster och minst lika många möjligheter. Festmiddag med dans? Mässa? Föreläsning? Här är det bara fantasin som sätter gränser – vårt erfarna konferensteam hjälper er gärna att inreda ytan utifrån era behov och önskemål. Vi kan även erbjuda generösa utomhusytor intill vattnet, som passar utmärkt för större företagsevent och sommarfester.

 

Visste du att?

Bosöns hotell- och konferensverksamhet är Svanenmärkt, vilket är ett kvitto på att vi tar vårt ansvar i miljöfrågor och bidrar till en hållbar utveckling. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Konferenslokaler

Konferens i vacker herrgårdsmiljö

Konferens i vacker herrgårdsmiljö

Konferens i vacker herrgårdsmiljö

Upptäck den pampiga Mästarvillan på Bosön! Här bjuder du in till stiliga möten i herrgårdsmiljö och med avskilt läge på Bosön-området.

Läs mer