nav-mouse

Medicinsk laser

Medicinsk laser en väl beprövad behandlingsmetod, där mångårig forskning inom området visar att metoden framgångsrikt kan användas för att minska smärta och främja läkning. Laser som behandlingsmetod används inom flera olika områden. Bosön använder medicinsk laser från som komplement för att skynda på läkning av olika vävnader. Vid medicinsk laser appliceras laserljus icke-invasivt för att minska smärta och inflammation samt för att främja läkning.

Kontakt och bokning

För mer information och bokning av kontakta oss på:

070-045 61 90

Vid kontakt via e-post, ange inte ditt personnummer eller besvär utan lämna ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Vid medicinsk laser innebär att man stimulera kroppens egen läkande förmåga med hjälp av ljusvågor. Den våglängden som används vid medicinsk laser påverkar lokala immunförsvaret, cirkulation i blod och lymfkärl, ämnesomsättningen i cellerna och utsöndring av olika ämnen som endorfiner och prostaglandiner som bland annat påverkar smärttillstånd. Metoden är kliniskt beprövad och har en bevisad effekt på olika skador och besvär i kroppen.

Medicinsk laser är ett bra komplement till övrig behandling vid smärta, svullnad, läkning efter operation eller besvär som stukningar och inflammationer. Behandlingen är inte smärtsam, många upplever den som behaglig och avkopplande. Den är också icke-invasiv, vilket innebär att man inte går in med nålar eller liknande genom huden.

Hyr en laser från Bosön

Bosön använder medicinsk laser från Irradia. Du kan även hyra en laser från oss för för egen behandling i hemmet.

Våra fysioterapeuter/sjukgymnaster

Anna Frohm

Legitimerad sjukgymnast och PHD idrottsmedicin. OMT steg 2, biomekanik, yogalärare Kaivalyadham Institut i Indien.

Läs mer

Anna-Karin Wikström

Legitimerad sjukgymnast. OMT steg 2, specialområde idrottsskador hos barn och ungdomar.

Läs mer

Britta Kockum

Legitimerad sjukgymnast och specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin. CSPT – Certified Sports Physiotherapist, OMT steg 2 och akupunktur.

Läs mer

Christine Andrén

Legitimerad fysioterapeut och specialist i fysiskt aktivitet och idrottsmedicin. OMT steg 2, CSPT-Certified Sports Physioterapist, och akupunktur.

Läs mer

John Ressman

Legitimerad fysioterapeut och specialist i OMT. CSPT-Certified Sports Physiotherapists samt PhD student Karolinska Institutet.

Läs mer

Kristina Forsblom

Legitimerad sjukgymnast. OMT steg 2, CSPT-Certified Sports Physioterapist, KBT 2 inriktning elitidrott.

Läs mer

Linda Nilsson

Legitimerad sjukgymnast och specialist i fysiskt aktivitet och idrottsmedicin. Studerat på Naprapathögskolan.

Läs mer

Tina Frisk Bengtsson

Legitimerad sjukgymnast och specialist i fysisk aktivitet och idrottsmedicin. MTT, OMI, The McKenzie Method och akupunktur.

Läs mer

Åsa Bocké

Legitimerad fysioterapeut och specialist i OMT. Specialområden idrottsmedicin, funktionell rörelseanalys och skadeprevention hos barn och ungdomar.

Läs mer