Kategori: Relax

Yoga

Yoga är en fantastisk träningsform där man genom fysiska ställningar, andningsövningar, avslappning samt koncentrations och meditationstekniker skapar balans mellan kropp och själ. Ett utmärkt pass för att stressa ner samt utveckla rörligheten.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter

Sjöbastu

Njut av bastubadets ädla konst, utsikten och solnedgången över Askrikefjärden. Vår härliga sjöbastu är tillgänglig året runt. I bastuloungen äter och dricker ni något gott från restaurangmenyn.

Fakta
Maxantal: Bastun rymmer upp till 12 personer (fler personer får plats i loungen)
Tid: Två timmar
Tillval: Dryck och tilltugg

Sjöbastun hyrs endast ut till hotell- och konferensgäster

 

 

Pilates

Pilates är en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretch och yoga. Pilates handlar mycket om tankekraft, kanske mer än om fysisk styrka. Pilatesrörelserna ska utföras långsamt och mjukt. Pilates är är en komplett form av gruppträning då den involverar flera muskelgrupper i varje övning.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter

Mindfulness

Vi går igenom vad mindfulness handlar om både teoretiskt och praktiskt. Mindfulness kan översättas till medveten närvaro som handlar om att träna vår förmåga att vara uppmärksamma i nuet, se verkligheten och uppleva stunden som den är. Genom att träna detta förhållningssätt har många människor fått ökad glädje och livskvalitet.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter