Vandringspaket på Bosön

nav-mouse

Vandra på Lidingö och njut av den vackra naturen

Bosön är omgivet av vacker natur så vad passar då bättre än att ta en lång härlig vandring för att sedan vila ut på i ett av våra hotellrum. Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen. I ryggsäcken hittar ni sittunderlag, kaffetermos, matsäck och karta. Matsäcken består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe.

Väl tillbaka hos oss efter er vandring kanske en stund i bastun lockar. På kvällen bjuds ni en härlig middagsbuffé i Olympiahuset. Somna skönt i något av våra hotellrum och vakna utvilad till en stor frukostbuffé.

Ni väljer själva om ni önskar hämta ut ryggsäcken tidigare på ankomstdagen och genomföra vandringen före incheckning eller om ni önskar genomföra den efter frukost på avresedagen. Meddela vilket alternativ ni föredrar i meddelanderutan vid bokning samt eventuella allergier/behov av specialkost.

Tips – ladda hem appen Naturkartan som finns som gratis app till både Android och iPhone. Den visar härliga promenadstigar och vandringsleder på vackra Lidingö.

Allt detta ingår i vandringspaketet:

  •  Lån av ryggsäck till vandringen
  •  Matsäck att ta med på vandringen
  •  Inträde till Framgångshallen*
  •  Tillgång till pool med bastu
  •  Middagsbuffé
  •  Frukostbuffé

*begränsad tillgång till Framgångshallen mellan 24/6 – 11/8 2024 pga renovering. Pool, bollhall och mindre gym öppet.

Vill du boka eller vill du veta mer?

+46 (0)8-699 66 06

Boka rum


Kontakta vår hotellreception

08-699 66 00