Fälttester

Är ni en grupp, till exempel en förening eller ett företag, som vill utföra fystester med den bästa utrustning som finns tillgänglig?  Det kanske är försäsong och ni vill få vägledning i vad ni behöver fokusera på in för säsongsstart? Eller behöver ni kanske göra en uppföljning på en träningsperiod stämma av prestationen på gruppen och individerna i den? Boka Bosöns fälttester! Bosöns fälttester är fystester som kan utföras utanför labbet. De är tidseffektiva och passar bra då grupper ska testas. Beroende på idrott, målsättning med till exempel ett träningsupplägg eller satsning, sammansättning av grupp med mera så skräddarsyr Bosöns testledare ett upplägg av fälttester för respektive grupp och ni får utifrån era tester råd och hjälp av experter inom området

Bosöns fälttester

Bosön erbjuder ett brett batteri av fälttester inom:

 • Aeroba tester
 • Anaroba tester
 • Maxstyrka externa vikter
 • Maxstyrka  kroppsvikt
 • Explosiva tester

Ett upplägg kan bestå av tester inom enbart en kategori men också en mix. Allt beroende på vilken idrott det rör, vilka deltagare och syftet med ert upplägg. En av Bosöns testledare Bosön hjälper er hela vägen. Från att sy sy ihop ert unika upplägg till att gå igenom resultatet och ge er rådgivning utifrån det.

Vill du veta mer om vilka tester som kan ingå i ett testbatteri? Via länken nedan kan du hitta mer detaljerat underlag om de olika testerna vi erbjuder.

Bosöns utbud fälttester

Bosön använder den bästa och mest högteknologiska testutrustning som finns tillgänglig. Våra högutbildade och erfarna testledare borgar för hög kvalitet i utförandet av testerna och korrekta resultat. Testledaren kommer inför test samtala med er om vilket testupplägg som passar bäst för dina atleter  utifrån era specifika behov och syfte med testerna. Efter testerna kan ni välja om ni vill ha resultaten som rådata, till exempel i en Excel-fil eller om ni, mot en extra kostnad vill få en rapport med en sammanställning av er data samt (om det finns inom er idrott) referensvärden att jämföra era atleters resultat mot. Ett underlag som hjälper er i arbetet med hur ni ska planera träningsuppläggen framåt.

Bokning

Välkommen att boka fälttester via e-post.

Skriv att du önskar boka fälttester och ange:

 • Idrott
 • Antalet atleter
 • Om det finns något specifikt syfte med testerna

Du behöver inte specificera vilka tester som ska ingå utan det hjälper vi dig med. Men har du några önskemål eller tankar är du självklart välkommen att ta med även detta. Vi återkommer sedan till dig med förslag på upplägg, pris samt hur lång tid det kommer att ta för att utföra testerna.

Viktigt att veta inför besöket

 • Beroende på vilket testupplägg ni bokat så får ni inför besöket specifik information om eventuella förberedelser att tänka på inför testdagen.
 • När anländer till Bosön blir ni välkomnade av en av Bosöns testledare.
 • Testerna utförs i grupp. Om ni är fler än 12 delar vi upp i fler mindre grupper.
 • Ni får välja att skriva ner test resultaten själva eller be testledaren göra detta som då också, till en extra kostnad, kan göra en rapport till er med alla atleters resultat samt referensvärden (om det finns inom idrott) för att se hur de står sig mot andra atleter inom deras idrott.