Kategori: Hälsa och utveckling

Träning med idrottsprofil

Upplev ett träningspass lett av en spännande idrottsprofil. Prova på karate med Karin Hägglund, en av Sveriges mest meriterade karateutövare, boxas med världsmästaren Anna Laurell eller friidrotta med den tidigare svenska mästaren i längdhopp, Mattias Sunneborn. Profilerna kan även bokas som föreläsare eller moderatorer.

 

Fakta
Instruktörer: Enligt överenskommelse
Tid: Beroende av aktivitet

Styrketräna rätt

Kontor, dataskärmar, mobiler och stillasittande på kontoret förstör våra kroppar. Det snabbaste sättet att slippa rygg- och nackvärk är att börja styrketräna. Men hur vet man att man gör rätt? Låt vår MasterTrainer guida dig rätt i djungeln av styrkeövningar. Vi avslutar med en grundläggande övning som faktiskt kan rädda liv.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter

Stavgång

Bosön och dess omgivning bjuder på fina promenadslingor med fin natur. Det finns olika längder på slingorna. Allt från två kilometer och uppåt.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter

Crossfit

Funktionell utmanande träning där man använder hela kroppen. Effektiv träningsform som ger styrka, smidighet och kondition. Du kan utmana dig själv eller andra i grupp. Bosöns nya rigg från
Eleiko är känd som en av världens mest kompletta crossfit-riggar.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter

Core

Bra bålstyrka är grunden för all annan träning. Core-passet utmanar de muskler som stabiliserar kroppens leder och som är centrala för att föra ut kraft i armar och ben. Det behövs inte enbart för
annan träning, utan också i vardagslivet för att orka med tunga lyft och för att fixa att ha en bra hållning under en arbetsdag vid skrivbordet.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter