Petra Malm

Petra Malm är elitsoldaten som bytte sitt hemliga liv och blev elittränare och föreläsare!
Som första kvinna någonsin klarade Petra testerna till specialförbandet SOG och blev Sveriges första kvinnliga elitsoldat. Under tio år levde Petra ett hemligt liv inom Försvarsmaktens elitstyrka under stor sekretess och fysisk och psykisk press. Hur och vad motiverade henne att fortsätta, trots motgångarna? Nu har hon lämnat sitt hemliga liv bakom sig och föreläser om sina erfarenheter från Försvarsmaktens hemligaste förband!

Petra har mångårig erfarenhet från skarpa operationer både nationellt och internationellt. Hur är det att leva ett liv i hemlighet, hur förbereder man sig för den krävande tjänsten och för att ensam åka till ett högriskområde?

Petra Malm har alltid varit kvinnan som gick mot strömmen och sökte sig efter officersutbildningen till jägarförbanden och sedan specialförbanden. Hon blev en pionjär som inspirerat andra att våga gå sin egen väg. Som elitsoldat var Petra tvungen att vara i fysisk toppform, alltid redo att utföra sitt jobb men det skulle visa sig att den mentala styrkan skulle vara det viktigaste för att överleva.

Som ensam kvinna fick Petra många gånger kämpa mot sin omgivning och fortsätta att motivera sig under de svåraste förhållandena. Som förhörsledare är hon expert på personligheter, beteenden, gruppdynamik och ledarskap. Det var till stor nytta i hennes tidigare yrke och hon lär idag ut hur man bemöter olika personligheter för att nå dit man vill.
Under hösten 2018 har även Petra medverkat i den populära tv-serien ”SAS Who Dares Wins” som utspelade sig i Chile och Anderna. I sin roll som mullvad bland rekryterna fick Petra återigen användning för sina kunskaper inom mänsklig inhämtning. Serien sändes i Storbritannien med start i januari 2019.

Våren 2021 är Petra aktuell som programledare/instruktör i “Elitstyrkans hemligheter” som sänds på TV4. Vill du höra mer om Petras spännande liv som elitsoldat i Sveriges enda specialförband och om hur du blir din egen pionjär?!

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Våra unika konferensaktiviteter är omsorgsfullt utformade för att hjälpa ditt team att utvecklas.

Upptäck våra aktiviteter