Tomas Gustafson

Tomas Gustafson är före detta skridskoåkare och en av Sveriges mest framgångsrika olympier med fyra medaljer på nio starter, varav tre är guld och ett silver. Trots att han under sina aktiva idrottsår kämpade med knäoperationer, hjärnhinneinflammation och sin pappas bortgång nådde han flertalet imponerande framgångar även på SM-, EM- och VM-nivå – däribland inte bara ett, utan två världsrekord på 10 000 meter.

”Erfarenheterna från idrottstiden har alltid haft ett stort värde och jag har byggt många föreläsningar genom åren på detta. Det har ofta handlat om att befinna sig i olika situationer och människor tycks känna igen sig i dessa ”metaforer”. Mina erfarenheter är naturligtvis inte bara begränsade till idrottsminnen utan det finns självklart en mängd situationer utanför som lika gärna skulle kunna användas som exempel. Det verkar dock finnas en alldeles speciell kraft i de uppmålade idrottsliga pusselbitarna. Kanske är det för att de är så enkla att beskriva”.

”Mina toppår inom idrotten präglades av att ha en tydlig målsättning och att känna en stark meningsfullhet med att ta sig an uppgiften. Eftersom en stor del av arbetet bedrevs ensam så krävdes också en väldigt stark disciplin och en grundfast framgångstro. En viktig del var att ha en sund kontinuerlig dialog och avstämning. På en arbetsplats representeras det av tonen i det vardagliga samtalet, i en landslagsverksamhet av stämningen i laget. Här kommer coachen in som en viktig pusselbit. Med rätt personlighet kan den personen vara en befriare av krafter. Jag resonerar om målarbetet, vardagsrytmen och lärorika milstolpar i karriären. Men, jag är också anpassningsbar och försöker efter bästa förmåga anpassa mina framträdanden så att alla ska kunna ta del av min historia.”

”De ger dig också många extra plus för att du var suverän på att specialanpassa ditt föredrag efter input från koncernledningen”.
-Tidigare uppdragsgivare

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Våra unika konferensaktiviteter är omsorgsfullt utformade för att hjälpa ditt team att utvecklas.

Upptäck våra aktiviteter