Anländ med idéer - lämna med planer

Mer än en mötesplats

Vi på Bosön nöjer oss inte med att enbart vara en mötesplats för några konferenstimmar. Förutom att vi vill ge dig som gäst ypperliga förutsättningar att lyckas nå målen med er konferensdag vill vi samtidigt hjälpa er att bli en mer välmående organisation – och på sikt nå helt nya målnivåer.

En välmående organisation är en presterande organisation

För att bli en framgångsrik och välmående organisation krävs långsiktighet och en helhetssyn. Vi är stolta över att låta företag och organisationer ta del av Bosöns unika förutsättningar, något som tidigare varit exklusivt för elitidrottare. Med vår samlade erfarenhet och kompetens, vår kreativa idrotts- och testmiljö och den smittande energi som uppstår när personer som brinner för sin sak samlas på en och samma plats, kan vi erbjuda aktiviteter som har ett större syfte och skapar mervärde för var och en av deltagarna – och för hela er organisation.

Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Hållbara medarbetare

Hållbara medarbetare

Hållbara medarbetare

Ju bättre vi mår, desto bättre presterar vi. En investering i era medarbetares hälsa gör med andra ord gott såväl för de enskilda individerna som för företagets effektivitet och lönsamhet.

Läs mer

Herrgårdskonferens i den pampiga Mästarvillan

Herrgårdskonferens

Konferera i Mästarvillans stilfulla herrgårdsmiljö med utsikt över Askrikefjärden. Perfekt för mindre grupper som önskar arbeta lite mer avskilt.

Läs mer

Fredagskonferens

Boka konferens från fredag till lördag och få värdefull fokustid! Avrunda fredagen med sharing middag och vakna upp till brunchbuffé på lördagen.

Läs mer

Konferens med sharing middag

Konferera i den ståtliga Mästarvillan och avsluta mötesdagen med en sharing middag - en unik matupplevelse med mycket gemenskap.

Läs mer

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta någon av våra säljansvariga om du önskar mer information eller önskar en visning av mötesmöjligheterna på Bosön.

Anders Dahlin
Kundansvarig
Tel: +46 709 85 05 92
E-post: anders.dahlin@meetingselection.se

 

Bennie Gillberg
Kundansvarig
Tel: +46 70-274 88 72
E-post: bennie.gillberg@boson.nu