Hållbara medarbetare

Win-win

Ju bättre vi mår, desto bättre presterar vi. En investering i era medarbetares hälsa gör med andra ord gott såväl för de enskilda individerna som för företagets effektivitet och lönsamhet.

I en tid då sjukskrivningar och stressnivåer ständigt når nya toppnoteringar är det viktigare än någonsin att såväl arbetsgivare som individer tar sitt ansvar och arbetar för ett friskare liv – och det finns knappast en bättre plats att börja på än Bosön. Här, bara 15 minuter från centrala Stockholm, erbjuds ett högkvalitativt utbud av aktiviteter inom träning, kost och hälsa, plus två restauranger  som serverar vällagad och näringsriktig mat, 121 bekväma hotellrum i olika prisklasser samt  konferenslokaler för alla slags möten och grupper. Oavsett om ni vill komma till oss på en svettig fystimme varje vecka eller satsa på en friskvårdskonferens med träning och tester, föreläsningar, workshops, måltider och övernattning kan vi med andra ord skräddarsy en passande lösning.

Friskvård på elitnivå

På Bosön har vi arbetat med prestationsutveckling sedan 1940-talet och vi är stolta över att kunna erbjuda vår samlade kompetens och erfarenhet samt vår unika idrotts- och testmiljö, inte bara till elitidrottare utan även till företag och organisationer. Hos oss kan ni bland annat ägna er åt högkvalitativ fysträning i nyrenoverade  framgångshallen, poolen eller löparspåret, på egen hand eller under ledning av våra erfarna coacher. I Riksidrottsförbundets moderna laboratorium erbjuds ett antal vetenskapliga hälsotester som kartlägger er fysiska status och i vår matlagningsstudio i Rektorsvillan kan ni lära er att laga hälsosam mat, tillsammans med RF:s näringsfysiolog eller någon av våra duktiga kockar. Missa inte heller chansen att låta våra experter ta fram individuella hälsoprogram för var och en av medarbetarna, med långsiktig hållbarhet som mål.

Erbjudanden

Digitalt hälsoprogram

Ett långsiktigt och hälsofrämjande program att kombinera med en mötesdag på Bosön.

Läs mer

Friskvårdsdag

Få ökad kunskap och inspireras till en bättre hälsa. Vår friskvårdsdag varvar föreläsningar med aktiviteter.

Läs mer

Hälsostrategi och corporate wellness

Skapa er egen hälsostrategi - föreläsning och workshop med vår Corporate Health & Workplace-specialist.

Läs mer
Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss om du önskar mer information om hur vi kan hjälpa din arbetsplats att bli mer hållbar.

08-699 66 06