Ladda upp tryggt på Bosön

I dessa tider är det svårt för många att planera. Covid-19 och de restriktioner pandemiläget för med sig påverkar ekonomi, förutsättningar för träning, tävling och möjligheter att träffas. För många, inte minst inom specialidrottsförbunden, finns dock fortsatt ett behov av att träffas, träna och ladda upp inför kommande tävlingar och mästerskap. Bosön håller fortsatt öppet, men givetvis med ansvarsfulla rutiner och åtgärder för att undvika trängsel och minimera risken för smittspridning. Har kan du ta del av några av de möjligheter som Bosön erbjuder.

Generösare av- och ombokningsvillkor 

Bosön vill hjälpa specialidrottsförbunden under denna svårplanerade period och erbjuder därför under våren generösare av- och ombokningsvillkor för bokningar med ankomst före den 15 augusti 2021.

  • Fri avbokning fram till 3 veckor före ankomst för grupper upp till 50 personer
  • Fri avbokning fram till 5 veckor före ankomst för grupper över 50 personer.
  • Fri ombokning fram till 2 veckor före ankomst. 50 procent förskottsbetalas direkt och resterande 50 procent betalas i samband med vistelse. Bokning kan ombokas/flyttas 1 gång.

 

Idrottspriser för specialidrottsförbund

Kom ihåg att idrotten har en egen rabatterad prislista med stora rabatter på helpension och dagpaket för konferens, utbildningar och träningsläger. Kontakta vår bokning för mer information.

08-699 66 06

 

Rabattkod hotellboende

Önskar ni enbart boka hotellboende? Vi har skapat en rabattkod för specialidrottsförbunden för bokning av endast rum och frukost på webben.

  • Boka på www.boson.se/hotell och ange IDROTTVS21 för 15 procent rabatt. Gäller för bokning av maximalt 6 stycken rum.

 

Lägenhet med självhushåll

Har era idrottare behov eller önskemål om att bo och laga all mat själva?  Bosön har två tvårumslägenheter och hela åtta enrumslägenheter med kök och möjlighet till självhushåll. En bra möjlighet att träna och ladda inför tävling och mästerskap och samtidigt minimera antalet utomstående personer som de träffar.

Läs mer

 

Nuläge Bosön – Safe to visit

Bosöns idrottshallar håller tills vidare öppet, men med begränsningar för antalet utövare på respektive idrottsyta. Hotell, konferens och restaurangen håller öppet för bokade grupper. Bosön har under året upprättat rutiner och åtgärder för att undvika trängsel för att minimera risk för smittspridning. Vi begränsar antalet grupper och gäster på anläggningen, bokar rymliga lokaler och har utökade städrutiner.

Läs mer

 

 

 

Mer på Bosön

Konferensmiljöer

Välj mellan 40 mötesrum

Våra olika mötesrum ger möjlighet till både flexibilitet och att hålla avstånd.

Se våra konferensmiljöer
Idrottsytor

Generösa idrottsytor inomhus och ute

Bosöns funktionella träningsytor erbjuder stora möjligheter till prestationsutveckling inom alla idrotter.

Se våra idrottsytor
Träning och tester

RF:s Laboratorium för Prestationsutveckling

Vetenskapligt baserade tester och mätningar samt kompetent rådgivning.

Läs mer

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |