Boka Aktiviteter till konferensen

Konferensförfrågan

nav-mouse

Aktiviteter som tar ditt möte till nästa nivå

En aktivitet till din konferens kan både vara en sammansvetsande pausaktivitet och en långsiktig hälsoinvestering. På Bosön hittar du ett noga utformat utbud av aktiviteter, föreläsningar och workshops som stärker er både som individer och team. Berätta för oss hur era behov och önskemål ser ut så skräddarsyr vårt konferensteam en passande helhetslösning för ditt möte.

Vi är stolta över att låta organisationer och företag ta del av Bosöns unika förutsättningar, något som tidigare varit exklusivt för elitidrottare. Med vår samlade erfarenhet och kompetens, vår speciella idrotts- och testmiljö och den eggande energi som uppstår när personer som brinner för sin sak samlas på en och samma plats, kan vi erbjuda tillval till din konferens som har ett större syfte och skapar ett mervärde för var och en av deltagarna.

Svårt att välja?

Oavsett vilket syfte ditt möte har och vilket område du vill att deltagarna ska inspireras att utveckla kan vårt konferensteam hjälpa dig att hitta rätt matchning bland våra tillval. Sänd in en bokningsförfrågan och någon av våra konferensspecialister kommer kontakta dig inom 24 timmar.

Våra tillval

Konferensaktiviteter

Vi på Bosön nöjer oss inte med att erbjuda en nypa luft och en trevlig stund. Våra konferensaktiviteter är omsorgsfullt utformade för att hjälpa er att utvecklas.

Se konferensaktiviteter

Föreläsare

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig vårt eget nätverk av idrottsprofiler och föreläsare som delar sin expertkunskap, spännande erfarenheter och som inspirerar er till nya kliv mot era mål.

Se föreläsare

Hållbara medarbetare

Gör ditt team långsiktigt mer välmående med hjälp av våra experter. Tillsammans kan vi skapa en hälsostrategi, ett hälsoprogram eller ordna en friskvårdsdag.

Läs mer om hållbara medarbetare
Boka direkt online
Bokningsförfrågan

Boka direkt online

Är ni fler än 25 personer eller osäkra på utformningen av ert möte? Skicka en bokningsförfrågan istället.

Bokningsförfrågan

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Sportigt + stilfullt = sant

Sportigt + stilfullt = sant

Sportigt + stilfullt = sant

Bosöområdet består inte enbart av moderna ytor och fantastiska sportutrymmen, här gömmer sig också en mindre känd pärla: Den stilfulla Mästarvillan. Pampig arkitektur, havsutsikt och herrgårdsmiljö som är perfekt för stiliga möten hittar du lite avskilt på vårt stora område.

Upptäck Mästarvillan
Sjöbastu

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?
Sjöbastu

Idylliska kvällar eller tidiga morgnar?

Njut av värmen i sjöbastun och svalkande dopp i intilliggande Askrikefjärden. En uppfriskande och avslappnande upplevelse under er konferens på Bosön.

Läs mer
Vi kan prestationsutveckling

På Bosön har vi ägnat oss åt prestationsutveckling sedan 1940-talet och vi är stolta över att kunna erbjuda vår samlade erfarenhet och kompetens, inte bara till elitidrottare, utan även till företag och organisationer. En konferens hos oss ger er tillgång till en unik tränings- och testmiljö, som utvecklats av idrottsvärldens främsta profiler.

Här kan ni varva viktiga arbetsmöten och andra sittningar med högkvalitativ fysträning i nyrenoverade Framgångshallen eller någon av våra andra generösa idrottsytor inomhus och utomhus, teambuilding på vår natursköna frisbeegolfbana och vetenskapliga hälsotester i Riksidrottsförbundets laboratorium för prestationsutveckling – ett modernt och nyrenoverat labb. Varför inte passa på att låta våra experter ta fram ett individuellt hälsoprogram för samtliga medarbetare, med långsiktig hållbarhet som mål?

Efter en dag fylld av såväl fysiska som mentala utmaningar är återhämtning A och O och även på detta område erbjuder Bosön finfina förutsättningar. Vad sägs om en vällagad festmiddag i pampiga Mästarvillan, ett parti boule eller en avkopplande stund i vår idylliska sjöbastu invid Askrikefjärden?