Erbjudanden

Boka personlig träning och få kroppssammansättning

Publicerat 7 september, 2020

Boka senast 31 oktober och genomför ditt PT-pass med kroppssammansättning under 2020.

Läs mer

Julen 2020 på Bosön

Publicerat 3 juli, 2020

I stämningsfulla Mästarvillan, Bosön, serverar vi en trerätters Sharingmiddag där maten serveras på gemensamma fat...

Läs mer

Fira i höst och vinter

Publicerat 15 april, 2020

Fira som en mästare – Fira hos oss med höstens gyllne färger som virvlar eller...

Läs mer

Helpension All Inclusive

Publicerat 15 april, 2020

Unna dina kollegor det lilla extra och samla alla till en härlig all inclusive konferens...

Läs mer

Dubbla träningstimmar under skollov

Publicerat 3 mars, 2020

Passa på att boka in ert träningsläger under sport-, påsk- eller sommarlovet och få dubbla...

Läs mer

Ligger du i uppstarten av din träning och behöver få hjälp med hur just du ska lägga upp din träning och kanske coachning för att komma igång och få kontinuitet i din träning? Eller tränar du kanske redan idag men vill bli coachad i hur du kan ta din träning till nästa nivå? Eller är du helt enkelt kanske bara nyfiken på att testa vad personlig träning kan ge just dig?

Just nu har vi ett attraktiv erbjudande! Boka en timme personlig träning och få en mätning av din kroppssammansättning på köpet. 

Ett kroppssammansättningstest ger dig användbar information om du vill förbättra din idrottsliga prestation, öka på muskelmassa, identifiera livsstilsrelaterade hälsorisker och/eller gå upp/ner i vikt. Resultaten kan hjälpa dig att sätta upp individualiserade tränings- och/eller kostupplägg och sedan utvärdera utfallet genom att följa förändringarna i muskel- och fettmassa. Bosön erbjuder den mest avancerade bioimpedansmätningen på marknaden som på ett enkelt och snabbt sätt ger en heltäckande bild av din kroppssammansättning.

Din personliga tränare/coach genomför mätningen under din bokning och ni går sedan tillsammans igenom ditt resultat och du får personlig träningsrådgivning och coachning utifrån resultatet och dina målsättningar.

Bokning
Boka erbjudandet via e-post.

Du behöver göra din bokning senast den 31 oktober och genomföra ditt PT-pass med kroppssammansättning under 2020. Begränsat antal platser så vänta inte utan boka nu!

 

Prislista Personlig tränare

 

Personlig träning

Erbjudandet gäller en gång och bara nyttjas i samband med en bokning av en personlig träning med en av Bosöns coacher. Mätningen av kroppssammansättning kan inte överlåtas på annan person utan genomförs på den person som den personliga träningen avser. Med reservation att det kan bli fullbokat.

Läs mer om Personlig träning och Kroppssammansättning på Bosön