nav-mouse

Hotellerbjudanden för dig som älskar att träna

Bosön är välkänt för sina fantastiska träningsmöjligheter och vackra natur. Var och varannan elitidrottare har någon gång under sin karriär besökt och tränat på Bosön. Det kan du också göra! Bosön erbjuder en rad olika hotellerbjudanden för den som vill satsa på en aktiv vistelse.

Hotellerbjudande med fokus på träning

Har du träningsmål du vill uppnå? Ska du springa ett lopp eller kanske siktar du på Vätternrundan eller Vasaloppet? Eller helt enkelt satsa på en vistelse med fokus på just ditt specifika träningsintresse? På Bosön kan du få tillgång till specialistutrustning och i Framgångshallen kan du testa din kapacitet på bästa sätt.

Ta med dina vänner, träningspartner eller kanske någon i familjen och unna er en fantastisk hotellvistelse med träning tillsammans. Få ny inspiration och glöd i din träning. Du bestämmer själv ditt upplägg, våra träningslokaler står till ditt befogade. Spring, simma och lyft vikter. Är du en utemänniska finns det flera olika vandringsspår att utforska också, mer om det kan du läsa om i vårt Vandringspaket.

Efter din träning bjuder vi in dig till Olympiarestaurangen som bjuder dig på en hälsosam middagsbuffé. Här får du vällagad mat som är okonstlad och passa alla smaker. På kvällen lägger du dig i en nybäddad säng. Utvilad och pigg dagen efter vaknar du till en frukostbuffé i följd av lite mer träning. Vistelsen avslutas med lunchbuffé.

Möjliga ankomstdagar: Måndag-lördag

Välkomstenergi på rummet
Inträde till Framgångshallen
Tillgång till pool med bastu
Energipaus
Middagsbuffé
Frukostbuffé
Lunchbuffé på avresedagen

Boka Träningspaket

 

 

Vandringspaket

Är fysisk aktivitet ditt forte? Ser du också en njutning i att ta dig an en vandring i naturen? Då är ett vandringspaket på Bosön något för dig. Skogen invid Bosön har den perfekta kombinationen av härligt doftande barrskog, björk och du finner också badstränder och brygga. Det finns flertalet vandringsleder att följa och du får en trevlig variation på upplevelsen med skiftande skog och omgivningar med flera unika karaktärsdrag, man kan bland annat få syn på tallar med brandmärken som är ärren efter passerade åskoväder. Bosöns område bjuder på fina vackra vyer och skogsområden som är nyckelbiotopsklassade.

Du får även tillgång till Framgångshallen där du kan träna och testa dina förmågor med högkvalitativ utrustning.

Vi lever för idrott och ett hälsosamt uteliv. Hos oss kan man förverkliga båda. Efter en lång dag med idrott och vandring kommer du välförtjänt till en nybäddad säng i ett hotellrumet eller varför inte njuta av uppvärmd bastu och pool. Senare på kvällen väntar en härlig middagsbuffé på Olympiarestaurangen. Sov gott för att morgonen därpå få ta del av vår mysiga frukostbuffé.

I vandringspaket ingår:

Lån av ryggsäck till vandringen
Matsäck att ta med på vandringen
Inträde till Framgångshallen
Tillgång till pool med bastu
Middagsbuffé
Frukostbuffé

Boka Vandringspaket

 

Hotellerbjudande med fokus med test

Vill du ta din prestation till en ny nivå? Vill du öka din muskelmassa, gå upp eller ner i vikt, förbättra din idrottsliga prestation eller kanske identifiera livsstilsrelaterade hälsorisker? Här på Bosön kan du boka en hotellvistelse med fystest och få reda på det du vill veta samt få tillgång till våra fantastiska träningslokaler i Framgångshallen.

Alla människor är olika. Vår respons till dieter och träningsstimulans kan variera beroende på din kroppstyp. Dina testresultat kan hjälpa dig att specificera tränings- och kostschema för att optimera dina resultat. Sedan kan du utvärdera utfallet genom att följa förändringarna i muskel- och fettmassa.

Ta med dina vänner, träningspartner eller kanske någon i familjen och unna er en fantastisk tränings- och testsupplevelse tillsammans. Få ny inspiration och glöd i din träning. Du bestämmer själv ditt upplägg, våra träningslokaler är till ditt befogande. Spring, simma och lyft vikter. Är du en utemänniska finns det flera fantastiska vandringsspår att utforska också, mer om det kan du läsa om i vårt Vandringspaket.

Efter din träning och dina tester bjuder vi in dig till Olympiarestaurangen där en hälsosam middagsbuffé står uppdukad. Här får du vällagad mat som är okonstlad och passa alla smaker. Efter en god natts sömn vaknar du utvilad och pigg och kan njuta av frukostbuffé och lite mer träning om du så önskar. Vistelsen avslutas med en lunchbuffé.

Testerna utförs på lördagar mellan 09.00-16.00 oavsett om du bokar med ankomst på fredag eller lördag.

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: Måndag-lördag

I hotellerbjudande med fystest ingår:

Välkomstenergi på rummet
Kroppssammansättningstest lördag
Inträde till Framgångshallen
Tillgång till pool med bastu
Energipaus
Middagsbuffé
Frukostbuffé
Lunchbuffé på avresedagen

Boka Testpaket

 

Referenser

"Vi skulle vilja tacka er för en fantastisk upplevelse på BOSÖN! Allt är så fräscht och fint, samt ni alla är så trevliga! Nu är vi hemma igen men vi ska absolut komma tillbaka!"
Jing Zhu, Gäst/deltagare Bosön testweekend

Fler erbjudanden

Fler erbjudanden

Fler erbjudanden

Här kan du se aktuella hotellerbjudanden på Bosön

Läs mer och boka