Sommarerbjudande fystester

Boka ett Maximalt syreupptagningstest (VO2max) eller kombitestet Laktattröskel- och maximalt syreupptagningstest så får du ett fystest som mäter din kroppsammansättning på köpet.

Erbjudandet gäller enbart ovan fystester på bokningar gjorda senast 31 augusti och genomförda senast 30 november 2021. Begränsat antal så vänta inte med din bokning.

Mätning av kroppssammansättning genomförs i samband med fystestet och kan inte överföras på annan person än den som gör fystestet. Du behöver INTE göra en separat bokning av kroppsammansättningen, utan vi kompletterar din bokning av Maximalt syreupptagningstest (VO2max) eller kombitestet Laktattröskel- och maximalt syreupptagningstest med detta test.

 

Mer information och bokning

Boka fystest

För mer information, kontakta oss på:

08-699 66 47  

Hur går ett fystest till?

Upplägget på ett fystest beror på vad det är för typ av test du bokat. Här kan du ta del av när vår gäst Lauris nyligen gjorde ett VO2max-test på Bosön tillsammans med vår coach Christoffer. Nedan kan du läsa mer om de tester som ingår i sommarerbjudandet.

 

Läs mer om respektive test

Maximalt syreupptagningstest (VO2max)

Vill dul få ett startvärde på din aeroba effekt (uthållighet)? Eller behöver du stämma av resultatet av din träning, få en status om din utveckling går enligt plan? Boka Bosöns VO2max-test.

Läs mer

Laktattröskel- och maximalt syreupptagningstest

Perfekt kombination av två tester för dig som vill få extra bra koll på din fysik och hur du ska lägga upp din träning.

Läs mer

Kroppssammansättning

"Se vad du är gjord av!" Den mest avancerade bioimpedansmätningen på marknaden som på ett enkelt och snabbt sätt ger en heltäckande bild av din kroppssammansättning.

Läs mer