Kategori: Teambuilding

Teambuilding

Bosöns Teambuildingsprogram bygger på att engagera medarbetarna, ha kul & jobba tillsammans. Teambuilding är ett samlingsbegrepp för olika upplevelsebaserade tillvägagångsätt och fysiska aktiviteter som syftar till att stärka kommunikation, motivation, trivsel och samarbete i en arbetsgrupp.  Våra erfarna mentala tränare som i sin vardag utvecklar landslagsteam tar med sig sin unika kunskap och testar den i er företags och organisationsmiljö. Övningarna är både teoretiska och praktiska med målet att lära känna varandra bättre och utvecklas som grupp. Teambuildingen kan ske både med och utan kommunikation. Det sistnämnda brukar ge upphov till många förlösande skratt. Med målet att nå framgång tillsammans!

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: Tre timmar

Zumba

Zumba är en dansinspirerad träningsform med inspiration från bland annat salsa, merengue och samba. Instruktören guidar er genom ett inspirerande danspass av smittande rytmer.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter

Historisk rundtur

Bosön är en historisk plats för världsidrotten. Visste du att både Pelé och Paul U Bergström, grundaren av varuhuset PUB, har bott på Bosön? Paul U Bergström flyttade hit i början av seklet, och
lät bygga dagens Mästarvilla under 1920 talet. Rundvandringen passerar fler än 10 helt unika platser med idrottsanor som vår fantastiska guide berättar mer om under rundturen.

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60-80 minuter

Rullstolsbasket

Rullstolsbasket är en Paralympisk gren som började spelas i Sverige 1956. Man spelar med samma regler som vanlig basket. Ni får instruktioner och en teknikgenomgång, delas in i två lag om fem
spelare vardera plus avbytare och möts sedan i en match. Rullstolsbasket är en rolig och populär teamaktivitet som är unik för Bosön. Alla kan vara med och vi garanterar många skratt!

Fakta
Instruktörer: Bosöns aktivitetsteam
Tid: 60 minuter