Middagsaktivitet

Laga er egen middag i ett riktigt restaurangkök tillsammans med en erfaren kock hos oss på Bosön. En riktigt rolig aktivitet i fina Rektorsvillan med dess magnifika utsikt. Dessutom, vem har inte tusen frågor till en kock? Hur hackar man bäst en lök? Hur vet man när fisken är klar? Hur slår man ihop en egen majonnäs? Här får ni tips och råd som tar er egen matlagning till oanade höjder.

Upplägg
Ni delas in i tre grupper. Första gruppen tillagar olika förrättstapas som ni alla får smaka på på stående fot i köket allt eftersom de blir färdiga. Andra gruppen ansvarar för en varmrätt baserad på grönsaker med kött som tillbehör. Tredje gruppen lagar dessert med fokus på teknik och smak. När varmrätten är färdig får ni lära er hur man snyggast lägger upp den på tallrik. Varmrätt och dessert avnjuter ni sedan sittande i matsalen med den fina utsikten över Askrikefjärden.

Tillval
Välj till passande dryck till maten med hjälp av vår restaurangchef.

Råvaror
På Bosön värnar vi självklart om miljön, därför är många av våra grönsaker och mejeriprodukter ekologiska eller kravmärkta. Vi använder enbart svenskt kött och fisk- och skaldjur är MSC-märkta. Vi försöker även i den mån det går att sortera avfallet så att kretsloppet inte bryts. Råvarorna vi använder på dessa aktiviteter följer säsongen.

Fakta
Instruktörer: Från Bosön
Antal: 10-16 personer
Tid: 2-3 timmar

Bokningsförfrågan

Boka konferens online
Konferensförfrågan
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detaljer

För mer information vänligen kontakta oss via telefon eller e-post:

08-699 66 06 |

Flera aktiviter