Typ: Erbjudande

Januarierbjudande på personlig träning och fystest

Nytt år! Nya möjligheter! För att ge dig möjlighet att kickstarta året och ta din träning till en ny nivå erbjuder Bosön två attraktiva januarierbjudanden. Ett på personlig träning och ett på fystest. Vilket väljer du? Varför inte välja båda?

Erbjudande personlig träning

 • Tre tillfällen med en av Bosöns coacher samt samt ett kroppssammansättningstest
 • Pris 2 400 kr (ordinarie pris 3 360 kr)

Erbjudande fystest

 • Bosöns VO2max-test
 • Pris 1 100 kr (ordinarie pris 1 300 kr)

Villkor

Erbjudandet gäller på bokningsbara tider fram till 31 juni 2022. Bokning behöver göras senast 31 januari 2022.

 

Sommarerbjudande fystester

Boka ett Maximalt syreupptagningstest (VO2max) eller kombitestet Laktattröskel- och maximalt syreupptagningstest så får du ett fystest som mäter din kroppsammansättning på köpet.

Erbjudandet gäller enbart ovan fystester på bokningar gjorda senast 31 augusti och genomförda senast 30 november 2021. Begränsat antal så vänta inte med din bokning.

Mätning av kroppssammansättning genomförs i samband med fystestet och kan inte överföras på annan person än den som gör fystestet. Du behöver INTE göra en separat bokning av kroppsammansättningen, utan vi kompletterar din bokning av Maximalt syreupptagningstest (VO2max) eller kombitestet Laktattröskel- och maximalt syreupptagningstest med detta test.

 

Sommarerbjudande träningskort

Bli årskortskund nu så bjuder vi på en extra sommarmånad

Styrka, uthållighet, snabbhet, koordination och rörlighet – träningens fem fysiska grundegenskaper. Ett träningskort på Bosön ger dig utmärkta möjligheter till utveckling inom dessa. Vi har utformat nya Bosön med målet att alla ska kunna utveckla sin prestation här, med utgångspunkt i grundegenskaperna, den egna nivån och ambitionen

Bli årskortskund nu så bjuder vi på en extra sommarmånad- Kampanjen gäller till den 31 juli 2021 med löpande start. Erbjudandet gäller ordinarie träningskort (ej student eller pensionär), både autogiro och förbetald.

Läs mer och teckna ditt träningskort här

Teckna övriga träningskort här

 

 

 

Sommarerbjudande träningsläger

Bosön är alltid bra, men under sommaren som allra bäst. Under den ljusaste och varmaste tiden på året finns allt som är bra året runt – träningsfaciliteterna i landslagsklass, Olympiarestaurangen med den näringsriktiga och vällagade maten – men också grön naturgräsplan, egen badbrygga, grillplats och roliga utomhusaktiviteter som frisbeegolf och boule.

Träningslägerpaket med övernattning

I vårt träningslägerpaket sommar ingår

 • Logi
 • Frukost
 • Lunch
 • Mellanmål
 • Middag
 • Kvällsfika
 • Fyra timmars idrottsyta

Från 805 kr* per person/dygn

*pris beror på vilka idrottsytor som nyttjas och rumskategori – exakta priser ges på förfrågan

Välkommen att boka träningsläger på


+46 (0)8-699 66 06

Hotellerbjudanden för dig som älskar att träna

Bosön är välkänt för sina fantastiska träningsmöjligheter och vackra natur. Var och varannan elitidrottare har någon gång under sin karriär besökt och tränat på Bosön. Det kan du också göra! Bosön erbjuder en rad olika hotellerbjudanden för den som vill satsa på en aktiv vistelse.

Hotellerbjudande med fokus på träning

Har du träningsmål du vill uppnå? Ska du springa ett lopp eller kanske siktar du på Vätternrundan eller Vasaloppet? Eller helt enkelt satsa på en vistelse med fokus på just ditt specifika träningsintresse? På Bosön kan du få tillgång till specialistutrustning och i Framgångshallen kan du testa din kapacitet på bästa sätt.

Ta med dina vänner, träningspartner eller kanske någon i familjen och unna er en fantastisk hotellvistelse med träning tillsammans. Få ny inspiration och glöd i din träning. Du bestämmer själv ditt upplägg, våra träningslokaler står till ditt befogade. Spring, simma och lyft vikter. Är du en utemänniska finns det flera olika vandringsspår att utforska också, mer om det kan du läsa om i vårt Vandringspaket.

Efter din träning bjuder vi in dig till Olympiarestaurangen som bjuder dig på en hälsosam middagsbuffé. Här får du vällagad mat som är okonstlad och passa alla smaker. På kvällen lägger du dig i en nybäddad säng. Utvilad och pigg dagen efter vaknar du till en frukostbuffé i följd av lite mer träning. Vistelsen avslutas med lunchbuffé.

Möjliga ankomstdagar: Måndag-lördag

Välkomstenergi på rummet
Inträde till Framgångshallen
Tillgång till pool med bastu
Energipaus
Middagsbuffé
Frukostbuffé
Lunchbuffé på avresedagen

Boka Träningspaket

 

 

Vandringspaket

Är fysisk aktivitet ditt forte? Ser du också en njutning i att ta dig an en vandring i naturen? Då är ett vandringspaket på Bosön något för dig. Skogen invid Bosön har den perfekta kombinationen av härligt doftande barrskog, björk och du finner också badstränder och brygga. Det finns flertalet vandringsleder att följa och du får en trevlig variation på upplevelsen med skiftande skog och omgivningar med flera unika karaktärsdrag, man kan bland annat få syn på tallar med brandmärken som är ärren efter passerade åskoväder. Bosöns område bjuder på fina vackra vyer och skogsområden som är nyckelbiotopsklassade.

Du får även tillgång till Framgångshallen där du kan träna och testa dina förmågor med högkvalitativ utrustning.

Vi lever för idrott och ett hälsosamt uteliv. Hos oss kan man förverkliga båda. Efter en lång dag med idrott och vandring kommer du välförtjänt till en nybäddad säng i ett hotellrumet eller varför inte njuta av uppvärmd bastu och pool. Senare på kvällen väntar en härlig middagsbuffé på Olympiarestaurangen. Sov gott för att morgonen därpå få ta del av vår mysiga frukostbuffé.

I vandringspaket ingår:

Lån av ryggsäck till vandringen
Matsäck att ta med på vandringen
Inträde till Framgångshallen
Tillgång till pool med bastu
Middagsbuffé
Frukostbuffé

Boka Vandringspaket

 

Hotellerbjudande med fokus med test

Vill du ta din prestation till en ny nivå? Vill du öka din muskelmassa, gå upp eller ner i vikt, förbättra din idrottsliga prestation eller kanske identifiera livsstilsrelaterade hälsorisker? Här på Bosön kan du boka en hotellvistelse med fystest och få reda på det du vill veta samt få tillgång till våra fantastiska träningslokaler i Framgångshallen.

Alla människor är olika. Vår respons till dieter och träningsstimulans kan variera beroende på din kroppstyp. Dina testresultat kan hjälpa dig att specificera tränings- och kostschema för att optimera dina resultat. Sedan kan du utvärdera utfallet genom att följa förändringarna i muskel- och fettmassa.

Ta med dina vänner, träningspartner eller kanske någon i familjen och unna er en fantastisk tränings- och testsupplevelse tillsammans. Få ny inspiration och glöd i din träning. Du bestämmer själv ditt upplägg, våra träningslokaler är till ditt befogande. Spring, simma och lyft vikter. Är du en utemänniska finns det flera fantastiska vandringsspår att utforska också, mer om det kan du läsa om i vårt Vandringspaket.

Efter din träning och dina tester bjuder vi in dig till Olympiarestaurangen där en hälsosam middagsbuffé står uppdukad. Här får du vällagad mat som är okonstlad och passa alla smaker. Efter en god natts sömn vaknar du utvilad och pigg och kan njuta av frukostbuffé och lite mer träning om du så önskar. Vistelsen avslutas med en lunchbuffé.

Testerna utförs på lördagar mellan 09.00-16.00 oavsett om du bokar med ankomst på fredag eller lördag.

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: Måndag-lördag

I hotellerbjudande med fystest ingår:

Välkomstenergi på rummet
Kroppssammansättningstest lördag
Inträde till Framgångshallen
Tillgång till pool med bastu
Energipaus
Middagsbuffé
Frukostbuffé
Lunchbuffé på avresedagen

Boka Testpaket

 

Sommarfest på Bosön

Team träning outdoor crosstraining

Samla teamet för en somrig träningsdag. Tillsammans med Bosöns aktivitetsteam kör ni ett utomhuspass där vi använder naturen till träning. En backe blir till intervallträning, löpning kan bli styrketräning med skogens vikter. Vi jobbar med både uthållighet och funktionell styrka. Efter träningspasset dukar vi upp en härlig sommarbuffé på stora Olympiaterrassen.

Pris 965 kr/person
Inkluderar 60 min ledarledd utomhusträning och en härlig sommarbuffé. Priset är beräknat på minst 25 personer.


Bosötiteln

Ni har sett originalet på tv, och vill givetvis veta vem som är mästaren på ert företag. Samla teamat för en lekfull, rolig och utmanade aktivitiet utomhus där massor av talanger sätts på prov. Avsluta dagen med en härlig sommarbuffé som vi dukar upp på stora Olympiaterrassen.

Pris 1 065 kr/person
Inkluderar aktivitet Bosötiteln 2 timmar och en härlig sommarbuffé. Priset är beräknat på minst 25 personer.


Tillval

Gör er upplevelse hos oss till en ännu härligare upplevelse genom att välja till något extra till er sommarfest:

Energifika 85 kr
Logi & frukost 1 067 kr
Heldagsmöte från 595 kr/person
Halvdagsmöte 425 kr/person (lokal/fika)


Saknar ni något? Vi hjälper gärna till och skräddarsyr detta t.ex. addera trubadur till middagen, DJ till festen eller buss t/r Stockholm city

Välkommen att boka på


+46 (0)8-699 66 06

Fira som en mästare

Fira som en mästare – Samla familj och vänner och fira hos oss

Middag i Mästarvillan med en makalös utsikt över Askrikefjärden och solnedgången kan ni festa natten lång på den stora terrassen.  Eller utnyttja det förtrollande vintermörker och slå på stort med en färgsprakande fest dekorerad med eldkorgar, marschaller och tomtebloss, kanske vill ni boka in en eldshow efter middagen. Precis som anledningarna till att fira så är möjligheterna är oändliga på Bosön – året runt.

Skapa din egen drömfest eller sagobröllop hos oss.

Läs mer om våra paket

Välkommen att boka på


+46 (0)8-699 66 06