nav-mouse
nav-mouse

Erik och William – nya coacher på Bosön

 

Ligger du i uppstarten av din träning och behöver få hjälp med hur just du ska lägga träningen för att komma igång och få kontinuitet? Eller tränar du kanske redan idag men vill bli coachad i hur du kan ta din träning till nästa nivå? Eller är du helt enkelt kanske bara nyfiken på att testa vad personlig träning kan ge just dig? Med gedigen utbildning och tunga erfarenheter i bagaget är Erik och William redo och laddade att hjälpa dig!

 

Varför valde du Bosön?

Erik

”Att vilja vara en del av Bosöns verksamhet var givet för mig när jag kom upp till Stockholm. Sveriges nav för fysträning i en mängd olika sporter i en tillåtande träningsmiljö där elit och motionärer möts. Mina egenintressen i träning och egen idrottsbakgrund med friidrott samlas på ett och samma ställe – det kunde inte bli bättre! Jag ser fram emot att bidra till Bosöns fortsatta utveckling tillsammans med kollegor och våra besökare på Bosön”.

Läs mer om Erik

 

William

”Bosön har alltid varit en drömarbetsplats. Här finns möjligheten och resurserna för att ge atleter och motionärer en helhetslösning när det kommer till träning och hälsa. Att kunna göra förmätningar och uppföljningar i Bosöns laboratorium för att kunna se var man är idag och vad träningen har gett för resultat är en riktigt fin lösning oavsett vilken nivå man tävlar eller tränar på. Detta tillsammans med den kompetens som finns på anläggningen gjorde Bosön till ett solklart val.”

Läs mer om William

 

Vill du träna med Erik eller William?

Missa inte i så fall att vi under januari har ett finfint erbjudande på personlig träning.

 

Januarierbjudande på Bosön

Boka Bosöns januarierbjudande

För mer information, kontakta oss på:

08-699 66 47