nav-mouse

Nya coacher och personliga tränare på Bosön

Välkommen Ida Ida Kyrilis och Christoffer Sundqvist, nya coacher och personliga tränare på Bosön!

 

 

Ligger du i uppstarten av din träning och behöver få hjälp med hur just du ska lägga upp din träning och kanske coachning för att komma igång och få kontinuitet i din träning? Eller tränar du kanske redan idag men vill bli coachad i hur du kan ta din träning till nästa nivå? Eller är du helt enkelt kanske bara nyfiken på att testa vad personlig träning kan ge just dig? Med gedigen utbildning och tunga erfarenheter i bagaget är Ida och Christoffer redo och laddade att hjälpa dig!

 

Varför valde du Bosön?

Ida

”Jag åkte utomlands och sökte mig till de bästa mentorerna inom mitt område för att lära mig så mycket som möjligt. Målet var alltid att få ta med mig den information jag lärt mig hem till Sverige, och därmed förhoppningsvis kunna addera till det Svenska tänket och hjälpa de Svenska atleterna och individerna. Det finns inget bättre ställe än Bosön för just det. Som ung elit atlet spenderade jag tid på Bosön och sedan dess alltid drömt om att få jobba i en sådan expertis och familjär miljö, därför har att arbeta på Bosön alltid varigt ett dröm mål för mig.”

 

Christoffer

”Bosön som arbetsplats var ett självklart val för mig redan tidigt i min utbildning. Att få arbeta med kompetenta människor i en familjär miljö där jag kan bidra till att utveckla och främja svensk idrott är något jag alltid drömt om, därför är Bosön den perfekta arbetsplatsen för mig.”

 

Mer information om personlig träning

Personlig träning på Bosön

08-699 66 47